پیتزا و ساندویچ

طرز تهیه چند ساندویچ ساده و خوشمزه برای کودکان مدرسه ای

ساندویج ساده و خوشمزه، سالم و انرژی بخش مناسب مدرسه ای ها

 ساندویچ ساده و خوشمزه

مواد لازم 

۱- تخم مرغ ۲ عدد

۲- شیر ۱.۲ فنجان

۳- فلفل سیاه ۱.۲ قاشق چای خوری

۴- نان تست ۸ تکه

۵- پنیر گودا ( ورقه ای یا رنده شده )

۶- سوسیس مرغوب چند حلقه

۷- نمک به مقدار لازم


طرز تهیه

۱- شیر ، تخم مرغ ، فلفل سیاه و نمک را در ظرفی با هم مخلوط کنید .

۲-روی سینی ، چهار تکه نان تست قرار دهید و روی آن یک ورق پنیر گودا یا کمی گودای رنده شده قرار دهید . سپس روی آن نیز یک حلقه سوسیس قرار دهید . حال چهار نان دیگر را روی این چهار ساندویچ قرار دهید .

۳- با یک انبر ساندویچ ها را بردارید و در تخم مرغ فرو ببرید و سریع در بیاورید .

۴- حال در ماهیتابه ای کمی روغن بریزید و ساندویچ ها را در آن قرار دهید تا سرخ شود .

۵- بعد از اینکه یک سمت آن سرخ شد ، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود .


ساندویچ خوشمزه برای مدرسه

مواد لازم

لواش نرم و تازه :۳ تا ۴ عدد

مغز نان سفید :۳/۴ پیمانه
گوشت مرغ چرخ شده :۴۰۰ گرم
پنیر خامه ای : نصف پیمانه
گوجه فرنگی ریز خرد شده : یک عدد
ترشی میوه :۱/۴ پیمانه
سیر کوبیده :سه حبه
آب لیمو : ۲قاشق سوپخوری
پیازچه خرد شده :نصف پیمانه
نمک و فلفل :به مقداری کافی


طرز تهیه 

گوشت مرغ را به همراه سیر ، مغز نان سفید ، ترشی میوه و کمی نمک و فلفل در دستگاه غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید.

بعد مخلوط به دست آمده را به ۸ قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را مثل یک عدد سوسیس با دست فرم دهید.به طوری که بلندی سوسیس شما ۱۲ سانت باشد.

سپس تابه ای نچسب را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد سوسیس های مرغ آماده شده را داخل روغن سرخ کنید.

بعد سوسیس های سرخ شده را داخل صافی قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود. پنیر خامه ای را به همراه پیازچه خرد شده مخلوط کنید .

نان ها را به قطر ۲۰ سانتی متر به صورت دایره ای ببرید . و از مخلوط پنیر و پیازچه مقداری روی نان ها بمالید.

گوجه فرنگی خرد شده را هم با پیاز و آب لیمو مخلوط کنید و مقداری هم از این مخلوط روی نان ها بریزید و در آخر یک عدد سوسیس لایه نان ها بگذارید و نان را به صورت لوله ای بپیچانید.

هرگز موقعه سرخ کردن سوسیس ها ، حرارت را زیاد نکنید ، چون سطح روی سوسیس ها زود برشته می شود اما مغز پخت نمیشود.


 ساندویچ سرد با مرغ

ساندویچ مرغ یکی از انواع ساندویچ سرد است که می‌توانید آن را از شب قبل در زمان کوتاهی درست کرده و در یخچال قرار دهید.

مواد لازم

سینه مرغ ۱۲۰ گرم
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
سرکه سفید ۱/۲ قاشق غذاخوری
اسفناج پاک کرده و پخته ۱ پیمانه
هویج رنده شده ۱ عدد
نان ترتیلا ۱ عدد
فلفل سیاه به میزان لازم


طرز تهیه:

سینه مرغ را پخته یا آن را گریل کرده، سپس ریش ریش کنید و در کاسه‌ای بریزید.
سس مایونز، سس خردل، سرکه و فلفل را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا مرغ مزه دار شود.
اسفناج را کمی تفت دهید تا آب آن بخار شود، سپس آن را همراه هویچ روی نان ترتیلا پهن کنید.
مرغ مزه دار شده را روی مخلوط اسفناج و هویج پهن کنید و نان را رول کنید.
ساندویچ را لای فویل بپیچید، وسط آن را با یک چاقوی تیز برش بزنید و یک شب در یخچال قرار دهید.


تاکو

ساندویچ است و در واقع، تاکو نوعی ساندویچ یا لقمه مکزیکی است. تاکو با استفاده از نان تورتیلا تهیه می شود که نوعی نان مکزیکی از آرد ذرت است. داخل تاکو را می توان با مواد مختلفی پر کرد، از گوشت چرخکرده گرفته تا میگو و سبزیجات! 

نان ها را میتوان سرخ و کمی تا کرد.یا گرم کرده مواد میانی را داخلش ریخته سپس تا زده و سرو کرد.

مواد میانی: 

مواد لازم

گوشت، چرخ کره( میگو  ،مرغ.)

۱ حبه سیر

۲ ق غ روغن

۱ عدد گوجه فرنگی

یک ق چ رب گوجه

نمک وفلفل و ادویه مخصوص به میزان دلخواه

پنیر پیتزا ۱ بسته

پیاز ۱ عدد متوسط


طرز تهیه

پیاز،گوشت چرخکده یه حبه سیر روغن،فلفل تازه گوجه،پنیر و رب گوجه نمک و فلفل و ادویه مخصوص تاکو با روغن بسیار کم.

تف میدهیم با کمی آب میزاریم گوشت پخته شود.وقتی سر شد .

مواد گوشتی داخل نان با
سبزیجات ریخته میشود مثل کاهو.گوجه. تربچه فلفل دلمه رنگی….. ک با آب لیموی تازه مزه دار میشن گاهی برای داخل تاکو یک ق سس تارتار هم میزنن
تاکو معمولا با سس پنیر یا سس سالسا سرو میشود.

 

یک نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید