آشپزی سالم

طرز تهیه چند نوع توپک پنیری

دستور پخت چند توپک خوشمزه توپک با ژامبون و سیب زمینی وتوپک سبزیجات ومرغ سوخاری

 

 توپک پنیری با ژامبون گوشت :

توپک پنیری با ژامبون گوشت یا ژامبون بوقلمون ترکیب فق العاده ای می شه و خیلی راحت و سریع درست میشه و به راحتی می تونید از این توپک پنیری خوشمزه برای عصرانه یا پیش غذای خود استفاده کنید .

مواد لازم 

پنیر خامه ای : ۴۰۰ گرم
ژامبون گوشت : ۲۰۰ گرم
پیازچه : ۲ ساقه
جعفری خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
آرد معمولی : به مقدار لازم
تخم مرغ : ۱ عدد
آرد سوخاری : به مقدار لازم


طرز تهیه

۱- پنیر خامه ای را با چنگال له کرده و ژنبون خرد شده را به آن اضافه می کنیم .
۲- سپس پیازچه خرد شده و جعفری خرد شده را به آن اضافه می کنیم و مواد را حسابی می زنیم .
۳- سپس مواد را در دست به شکل یک گردو یا توپ کوچیک در بیارین و اول در آرد سپس در تخم مرغ زده شده و در نهایت در آرد سوخاری بلغتانید و در نهایت سرخ کنید .


توپک پنیری با سیب زمینی :

توپک پنیری با سیب زمینی دقیقا مثل توپک پنیری با ژامبون درست می شه و تفاوت آن در مواد تهیه آن است که از سیب زمینی به جای ژامبون گوشت استفاده می شه و مواد دیگر آن کاملا شبیه به توپک پنیری با ژامبون هست

مواد لازم  

پنیر خامه ای : ۴۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط : ۴ عدد
پیازچه : ۲ ساقه
جعفری تازه خرد شده : ۲ قاشق غذا خوری
آرد معمولی : به مقدار لازم
تخم مرغ : ۱ عدد
آرد سوخاری : به مقدار لازم


طرز تهیه

۱- ابتدا سیب زمینی رو آب پز کرده و به صورت پوره در میاریم و یک عدد تخم مرع و آرد سوخاری بهش اضافه می کنیم و کاملا ورز می دیم
۲- سپس سبزیجات دلخواه خودمون رو به همراه نمک و فلفل به آن اضافه کرده و حسابی هم می زینیم .
۳- سپس مواد را در کف دست ریخته و یک تکه پنیر را در وسط آن گذاشته و مواد را بهش کل یک توپ یا گردو در میاریم (مثل زمانی که کوفته درست می کنید و وسطش آلو میذارین و در نهایت کوفتتون رو گرد می کنید )
۴- توپک سیب زمینی رو اول در آرد معمولی بعد در یک تخم مرغ زده شده و در نهایت در آرد سوخاری و کنجد بغلتانید و در روغن با حرارت کم سرخ کنید. ۵- توپک ها را اول روی دستمال کاغذی بذارین که روغنش قشنگ گرفته بشه بعد سرو کنید


توپک پنیر و سبزیجات :

مواد لازم 

۳ قاشق غذا خوری موسیر تازه رنده شده (به جای موسیر میتونید از پیازچه استفاده کنید )
۳ قاشق غذا خوری ریحان تازه خرد شده
۲ قاشق غذا خور جعفری تازه خرد شده
۳۰۰ گرم پنیر خامه ای له شده
۱۱۰ گرم پنیر بز
نمک و فلفل به مقدار لازم
سیر رنده شده : ۱ حبه


طرز تهیه

۱- در یک کاسه گود ۱ قاشق غذا خوری موسیر ، یک قاشق ریحان ، و یک قاشق جعفری را با هم مخلوط کنید و کنار بذارین
۲- در یک ظرف متوسط پنیر بز و پنیر خامه ای را انقدر به هم بزنید که حسابی نرم بشند و به خرد هم برند . برای راحتی کارتون می تونید از هم زن برقی هم استفاده کنید .
۳- باقیمانده موسیر و ریحان و فلفل و سیر رو به پنیر اضافه کنید و سپس مواد رو برداشته و در دست خود شبیه یک توپ کوچولو یا یه گردو در بیارین .
۴- توپک ها را در مخلوط سبزیجاتی که اول داخل یک کاسه گود درست کردین بغلتانید که سبز رنگ بشند و به مدت ۴ الی ۲۴ ساعت بگذارین تو ی یخچال که استراحت کنند .
۵- میتوتنید توپک را به صورتی که در موارد قبل توضیح دادیم سرخ کنید ولی اگر بعد از چند ساعت از یخچال توپک های سبزیجاتتون رو دربیارین و سرو کنید بسیار مقوی تر و خوشمزه تر هستند .


توپک تن ماهی پنیری :
:
مواد لازم :

کنسرو تن ماهی : ۲ عدد
پنیر پیتزا : ۲۰۰ گرم
تخم مرغ : دو عدد
نمک و فلفل : به مقدار لازم
پودر سوخاری : به مقدار لازم
نان جو یا تست : به مقدار لازم
آرد : به مقدار لازم


طرز تهیه

۱- اول از همه تن ماهی را به مدت ۲۰ دقیقه در آب بجوشانید و سپس در ظرف گودی ریخته و یک عدد از تخم مرغ ها را به همراه نمک و فلفل و پنیر به آن اضافه کرده و حسابی هم بزنید تا با هم مخلوط بشن . سپس شده نان جو یا نون تستی که دارین رو پودر کنید و به موادتون اضافه کنید . در حدی از پودر نان استفاده کنید که مواد به دست شما نچسبه و در نهایت مواد رو ۱ ساعت بذارین تو یخچال بمونه تا به قول معروف استراحت کنه .
۲- بعد از یک ساعت مواد رو از یخچال بیرون بیارین و به صورت یک گردو یک گردو کوچیک یا یه توپ کوچیک مواد رو در دست خودتون شکل بدین و اول در آرد معمولی بعد در یک تخم مرغ زده شده و در نهایت در آرد سوخاری بغلتانید و سپس در روغن بسیار داغ ولی با حرارت پایین سرخ کرده


توپک مرغ سوخاری :

مواد لازم

مرغ پخته ۲۰۰ گرم
سیب زمینی درشت آب پز ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲-۳ حبه
سویا سس ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
پودر سوخاری به مقدار لازم
نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم


طرز تهیه 

فیله مرغ را به شیوه دلخواه بپزید.

بعد که پخت بگذارید خنک شود و بعد آن را بیندازید در دستگاه غذاساز پیاز و سیر را هم به آن اضافه کنید. سیب زمینی آب پز را هم رنده کنید و همه این ها را با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل و سویا سس بزنید و بگذارید در یخچال به مدت یک ساعت سپس از مایه به اندازه نارنگی بردارید و به شکل توپ در بیاورید کاملا در دست گرد کنید و اول در تخم مرغ و بعد هم در پودر سوخاری بغلتانید.

روغن فراوان را بگذارید داغ شود و این توپک ها را در روغن شناور سرخ کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید