اسپاگتی تورینو
مواد لازم
کدو یک عدد
لیمو ترش یک عدد
قارچ ۴ عدد
زیتون ۱۰ عدد
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
اسپاگتی به مقدار لازم
سیر خرد شده ۲ حبه خورد شده
جعفری خرد شده ۴۰ گرم
طرزتهیه
این یک غذای دوست داشتنی است. ترکیبی ساده و موثر. یک غذای روز اروپایی. پس از برش زدن کدو
و قارچ و بعد از خرد کردن برگ جعفری، کدو و قارچ را به همراه زیتون و سیر خرد شده در روغن زیتون
تفت دهید. چندباری تابه را جلو و عقب می بریم و تاب می دهیم تا حرارت به طور یکسان در سراسر
ماهی تابه پخششود. پوست یک لیموی تازه را رنده کرده و کنار دست خود می گذاریم. اکنون
اسپاگتی آبکش شده رادر ماهی تابه ریخته و پس از تست زدن فلفل و نمک و افزودن سربرگ
جعفری و پوست رنده شده لیمو، اسپاگتی را بر روی حرارت ملایم قرار داده تا طعم و عطر مورد
پس از آماده شدناسپاگتی آن را به همراه پنیر پارمسان میل کنید.
اسپاگتی توسکانی
مواد لازم:
فلفل سبز: یک عدد متوسط
گوجه گیلاسی: ۱۰ عدد
كلم بروكلي: ۳۰ گرم
فلفل سبز تند: ۳ عدد
ترب سفید: ۲۰ گرم
زیتون درشت: ۱۰ عدد
قارچ: ۴ عدد درشت
جوانه گندم: ۲۰ گرم
اسپاگتی: به مقدار لازم
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل: هر کدام به مقدار لازم
پودر جعفری: به مقدار لازم
روش تهیه:
با این که گوشت و مرغ در آن جایی ندارد اما یک غذای تمام عیار است. ترب سفید، گوجه گیلاسی، فلفل سبز، كلم بروكلي، فلفل سبز تند و قارچ را می شوییم و پس از خشک شدن آنها را برش می دهیم. ابتدا كلم بروكلي ، فلفل سبز و فلفل سبز تند را در روغن زیتون تفت می دهیم سپس به ترتیب ترب سفید، قارچ، زیتون و جوانه گندم را به تركيب مان اضافه می کنیم. اکنون اسپاگتی آبکش شده را در ماهی تابه ریخته و نمک ، فلفل سیاه و پودر جعفری خشک شده را نیز اضافه می کنیم و بر روی حرارت ملایم اجاره می دهیم تا خوب جا بيفتد. زمان کلی طبخ این اسپاگتی خوش خوراک ۵ دقیقه تمام است. این اسپاگتی را بعد از آماده شدن به همراه پنير پارمسان و سربرگهای شوید میل کنید.
نکته: ترتیب تفت دادن مواد اولیه اسپاگتی باعث میشود تا همگی آنها رنگ، شکل و طعم اولیه خود را حفظ نمایند.
اسپاکتی سبزیجات
این ماکارونی خوشمزه برای همه و مخصوصا گیاه خواران یک غذای فوق العاده است
مواد لازم:
ماکارونی یک بسته ی ۳۱۵ گرمی
آب به میزان لازم
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
انواع سبزیجات دلخواه* ۳ فنجان
کره یا مارگارین یک چهارم فنجان
پنیر پارمزان رنده شده یک سوم فنجان(البته مقداری پنیر اضافی برای سرو غذا نیز لازم است)
نمک و فلفل به میزان لازم
* کلم بروکلی ، لوبیا سبز ، ذرت ، نخود فرنگی ، هویج ، قارچ و غیره)
طرزتهیه:
۱ – آب را در یک قابلمه حرارت دهید و وقتی به جوش آمد، ماکارونی را داخل آن بریزید.
۲ – در همین زمان، روغن زیتون را درون ماهیتابه ای ریخته، اندکی حرارت دهید. سپس تمام سبزیجاتی را که آماده کرده اید، داخل آن بریزد و بگذارید تا به تدریج بپزند.
۳ – زمانی که ماکارونی پخته شد، آب آن را خالی کنید و کره و پنیر پارمزان(پارمسان) را به آن بیفزایید و کاملا هم بزنید.
می توانید طبق میل و ذائقه خودتان مقداری نمک و فلفل نیز به آن بیفزایید.
۴ – حالا ماکارونی را به محتوایات ماهیتابه بیفزایید و کاملا با هم ترکیب کنید.
هنگام سرو غذا، مقداری پنیر پارمزان روی آن بریزید.
اسپاگتی کاپری
مواد لازم
قارچ ۴ عدد متوسط
گوجه گیلاسی ۱۰ عدد
ترشی پیاز ۵ عدد متوسط
بادمجان ۱ عدد متوسط
هویج ۱ عدد رندهشده
جوانه گندم ۲۰ گرم
سربرگ شوید ۲۰ گرم
فلفل تند ۳ عدد
اسپاگتي ۱ بسته
سس پامادورو
هويج درشت ۱ عدد
پياز متوسط ۱ عدد
گوجهفرنكي درشت ۲ عدد
فلفلسبز متوسط ۱ عدد
سير ۲ حبه
نمك و فلفل به ميزان لازم
برگ جعفري ۵۰ گرم
طرز تهیه
۱. بادمجان را با پوست به صورت مورب برش دهيد. قارچ را هم برش دهید.
۲. چند برگ شوید را خرد کنيد. نصف یک هویج را رنده کنيد.
۳. بادمجان را در روغنزیتون تفت دهید.
۴. ترشی پیاز، جوانه گندم، قارچ برشخرده و گوجهگیلاسی را به سایر مواد اضافه كنيد. حرارت دهيد.
۵. پس از کمی حرارت دیدن، سس پامادورو را در تابه بريزيد.
۶. روی حرارت زیاد اجازه دهيد تا سس پامادورو مقداری از حجم آب خود را از دست بدهد.
۷. پس از گذشت حدودا ۲ دقیقه، ۲ عدد فلفل تند را اضافه كنيد.
۸. اسپاگتی را كه قبلا پخته و آبکششده اضافه كنيد.
۹. نمک و فلفل را اندازه كنيد. اسپاگتی را در بشقاب بكشيد و به همراه پنیر رنده شده پارمسان میل کنید.
سس پامادورو
۱. مواد سس را با هم میکس کنيد.
۲. حدودا ۸ دقیقه با شعله ملايم حرارت دهيد.
* این اسپاگتی را در ایتالیا به صورت آبدار تهیه میکنند یعنی اینکه نباید خیلی خشک باشد.