مواد لازم
روغن نارگیل ۲ قاشق سوپخوری (۲۸ میلی لیتر)
پیاز (خرد شده) ۱ عدد (۱۴۰ گرم)
سیر (کوبیده شده) ۱ حبه (۵ گرم)
پیازچه (خرد شده) ۴ ساقه (۴۸ گرم)
تخم گشنیز و زیره سبز (پودر شده) ۲ قاشق سوپخوری از هر کدام (جمعاً ۱۲ گرم)
هل و میخک (پودر شده) ۱ قاشق چایخوری از هر کدام (جمعاً ۶ گرم)
نمک و فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
سویا سس ۱ قاشق سوپخوری (۱۴ میلی لیتر)
شیره نارگیل ۲/۱ پیمانه (۸۰ میلی لیتر)
بال مرغ ۱۲۰۰ گرم
فلفل کبابی قرمز و ساقه پیازچه به تعداد لازم
طرز تهیه
۱. در ظرفی مواد را با هم مخلوط کرده، بال ها را در این سس بخوابانید و به مدت (حداقل ۴ ساعت و حداکثر ۱۰ ساعت) در یخچال قرار دهید.
۲. گریل را روشن کنید و به ترتیب بال مرغ، فلفل کبابی قرمز و ساقه پیازچه را به سیخ بکشید و در سینی گریل بچینید و زیر گریل کباب کنید یا روی کباب پز بپزید.