دستور غذایی کاربران

طرز تهیه چند نوع غذا خانگی ارسالی کاربران

دستور پخت چند نوع غذا خانگی بسیار خوشمزه متنوع مناسب فصل بهار کشک بادمجان اشترودل ودو نوع پیتزا

 

کشک بادمجان 

مواد لازم ۳ تا ۴ نفر

۱ عدد پیاز بزرگ
۱/۲ پیمانه کشک
۲ حبه سیر
۲ قاشق غذاخوری نعناع
۱/۲ گردو آسیاب شده (اختیاری)
روغن به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
۶ عدد بادمجان


طرز تهیه

اول از همه بادمجان ها را پوست می کنیم و مثل خیلی از غذاهای دیگه که گفتم بادمجان ها را می گذاریم نیم ساعت یک کنار تا آب بندازن و بعد از آن آنها را آب می کشیم و میگذاریم خشک بشن. حال در داخل یک ماهیتابه ای مقدار لازم روغن می ریزیم و می گذاریم یک الی دو دقیقه روغن آن داغ شود و بعد از داغ شدن آن بادمجان ها را درون ماهیتابه می ریزیم و بعد آنها را سرخ می کنیم و می گذاریم تا کمی رنگ آنها عوض شود.

حال بعد از سرخ شدن و مغز پخت شدن بادمجان آنها را درون کاسه ای می ریزیم و آنها را له می کنیم و اینکار را به هیچ وجه نباید با گوشت کوب برقی یا … اندازه بدهید چون باعث می شود که کاملا بادمجان خرد شود ولی ما می خواهیم بادمجان کمی بافت خود را حفظ کند و باید آن را به صورت دستی انجام داد. پیازها را خرد می کنیم و بعد تفت می دهیم و بعد از اینکه کمی رنگ آن طلایی شد به آن فلفل، سیر و زردچوبه نیز اضافه می کنیم تا عطر و طعمی خوب به خود بگیرد و بعد آنها را نیز تفت می دهیم.

حال بعد از تفت خوردن سیر و پیاز، بادمجان ها را به آنها اضافه می کنیم و باز دوباره آنها را با بادمجان نیز تفت می دهیم. در همین حین که بادمجان ها دارن تفت داده می شوند، ما شروع به آماده کردن نعنا داغ می کنیم. برای اینکار روغن را روی ماهیتابه ای ریخته و بعد درون آن نعنا می ریزیم و میگذاریم کمی داغ شود و البته نباید زیاد آن را داغ کنید چون باعث تلخی نعنا می شود.حال کشکی که با دو سوم لیوان آب قاطی شده است را با نعنا داغ رو به بادمجان اضافه می کنیم و مواد رو هم می زنیم.

حال می گذاریم غذامون جا بیوفته، فقط دقت داشته باشید که باید بگذارید با حرارت کم جا بیافتد و بعد از آن، کشک بادمجون را مزه کنید و اگر نمک کم داشت به آن اضافه کنید و بگذارید در این مدت آب کشک بادمجون نیز تبخیر شود و اگر خواستید میتوانید نعنا داغ و کشک را نیز دوباره به آن اضافه کنید.(همه چی بستگی به خودتان دارد) حال کشک بادمجان ما آماده است و امیدوارم خوشتان بیایید. نوش جان .


 

 اشترودل گوشت

موادلازم : برای ۶ نفر

گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله):۵۰۰ گرم

قارچ:۵۰۰ گرم

پنیر موتزارلا:۲۵۰ گرم

کره یا مارگارین:۶۰ گرم

آرد گندم :۴۵۰ گرم

روغن مایع :۱۰۰گرم

شیر :۱۲۵ میلی لیتر

پیاز :دو عدد متوسط

تخم مرغ :یک تا دو عدد

رب گوجه فرنگی :یک قاشق سوپخوری

شکر:دو قاشق سوپخوری

نمک برای خمیر :یک قاشق چایخوری

مایه ی خمیر :دو قاشق چایخوری

بهبود دهنده :یک قاشق چایخوری

نمک، فلفل سیاه :به میزان لازم


طرز تهیه :

ابتدا مایه ی خمیر را با مقداری شیر ولرم و یک قاشق سوپخوری شکر مخلوط کنید و بگذارید عمل بیاید.

روغن مایع و تخم مرغ را با هم ترکیب و بهبوددهنده را اضافه کنید.

آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیردرست شود. خمیر را مقداری ورز بدهید، روی آن را به روغن مایع آغشته کنید و درظرف را بگذارید؛ درظرف را با دستمال حوله ای بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود.

روی میز را آرد بپاشید. خمیر را با وردنه، به قطر نیم سانتی متر باز کنید و به صورت مستطیل ۱۰ در۲۰ درآورید.

برای تهیه مواد داخل خمیر، پیازرنده شده را به مدت ۴ دقیقه تفت داده، گوشت چرخ کرده را به آن بیفزایید.

بعد از آن که رنگ گوشت کاملاً تغییر کرد، قارچ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. سپس رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا مواد پخته شوند.

مواد را روی خمیر پهن کنید و سطح آن را با پنیر موتزارلا رنده شده بپوشانید. بعد روی مواد را با یک لایه ی دیگر خمیر بپوشانید.

سپس به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه ی وسط فر با حرارت ۱۸۰درجه ی سانتی گراد تا ۲۰۰ درجه و یا ۴۰۰ درجه ی فارنهایت قرار دهید.

نکته

برای تهیه مواد داخل، می توانید به جای گوشت چرخ کرده از ماهی، ژامبون، مرغ و میگو نیز استفاده کنید.



پیتزا خانگی

مواد لازم ۲ نفر

۱ عدد پیاز
۱۰۰ گرم گوشت چرخ شده
نمک و فلفل و آویشن و زرچوبه و پودرکاری
پنیر پیتزا
۱ عدد فلفل سبز
۱ عدد خمیر پیتزا
سس قرمز کچاب


طرز تهیه

پیاز رو با گوشت سرخ میکنیم. ادویه ها رو بهش اضافه میکنیم. فلفل سبز رو نگینی خرد میکنیم

اول کف ظرفمون رو چرب میکنیم، خمیر پیتزا رو میزاریم سس قرمز میزنیم، گوشت رو میریزم روی خمیر به همراه فلفل سبز و در آخر پنیر پیتزا خیلی زیاد میپاشیم روی مواد. ۱۵ دقیقه توی فر میزاریم. پیتزای ما آماده س.


پیتزا سبزیجات

مواد لازم برای ۲ نفر

خمیر پیتزا دو عدد

اسفناج و نعناع خورد شده  به میزان دلخواه

پیازچه خورد شده  یک دسته

سیر رنده شده دو حبه

پنیر یتیزا از هر نوع پنیر که دوست دارید

زیتون سیاده ریزه شده ۵۰ گرم

پودر آویشن دو ق غ


طرز تهیه 

ابتداد خمیر باز کرده سبزیجات خورده شده روی خمیر ریخته بعد سیر رنده شده وبعد پنیر پیتزا رنده شده وزیتون خورد شده و آخر پودر آویشن فر ازقبل روشن با دماع ۱۷۰ به مدت ۱۵دقیقه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید