آشپزی ملل

طرز تهیه چند نوع غذا روسی

غذاهای معروف روسی خوشمزه متنوع وبا طعم عالی

قارچ جولیان

مواد لازم 

۱۶ اونس از قارچ های سفید نازک برش خورده
۱/۲ پیاز متوسط ​​زرد نازک برش خورده
۲ کره شیرین
۱ قاشق سوپخوری جداگانه از بالا
۱/۴ فنجان شراب سفید
۳/۴ فنجان خامه ترش
۱/۲ فنجان کرم سنگین
فلفل ترشی تازه نمک تازه
پنیر موزارلا:


طرز تهیه

در یک کاسه بزرگ، ۲ لیتر کره ذوب کنید و قارچ ها و پیاز را اضافه کنید. سوپ، در حرارت متوسط، تا قارچ مایع و حدود نیمی از اندازه. بسیاری از مایع را خالی کنید و قارچ ها را به یک ظرف کاسه ای کوچک منتقل کنید

در یک کاسه کوچک سس ذوب ۱ تکه کره ذوب کنید. چند دقیقه صبر کنید. کرم سنگین را اضافه کنید و در خامه ترش بزنید. مخلوط کنید تا همه ترکیب شوند و نمک و فلفل را اضافه کنید. آن را به جوش و قارچ بریزید. مخلوط را مخلوط کنید.
پنیر را با شکوه بپزید و حدود ۱۰ دقیقه بپزید (تا زمانیکه پنیر ذوب شود و شروع به طلایی شود).


 استروگنف  

مواد لازم

۱ قاشق غذاخوری کره
۱/۲ فنجان پیاز خرد شده
۲ قاشق غذا خوری آرد همه منظوره
۲ فنجان بدون چربی، سبوس دار سبزی کمتر (یا گوشت گاو اگر شما گوشتخواری هستید)
۱ قاشق غذاخوری سس
۱ قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی
۵ اونس قارچ
۸ اونس شیرینی کودک قارچ
قارچ  ۳.۵ اونس
۱/۴ قاشق چایخوری آویشن
نمک و فلفل برای چشیدن
۲ قاشق غذاخوری شراب سفید و یا شرلی
۱/۴ فنجان ترشح خامه ترش
رشته فرنگی خرد شده ۸ اونس (نودل No-Yolk)
۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون تازه تلخ خوراکی برای تزیین


طرز تهیه

در عین حال، در حالی که آب برای رشته فرنگی شروع به جوش می کند. کره را روی گرمای متوسط ذوب کنید و پیاز را به تابه اضافه کنید . ۲ تا ۳ دقیقه بیش از حد حرارت متوسط.

اضافه کردن آرد؛ ۳۰ ثانیه با یک قاشق چوبی هم کنید. به تدریج سوپ، سس وسترستریش و رب گوجه فرنگی را به طور مداوم تکان دهید. قارچ، آویشن، نمک و فلفل را اضافه کنید. هم بزنید و هم ۴-۵ دقیقه بپزید و یا تا زمانی که ضخیم و شکننده باشد، به طور مداوم تکان دهید.


ماهی قزل آلا دودی یا شاه ماهی شور

مواد لازم 

۲ فیله سیاه شاه ماهی
۲ سیب زمینی
۴ هویج
۲ چغندر
۲ عدد تخم مرغ
۱/۲ فنجان پیاز سبز، ریز خرد شده
۱ فنجان سس مایونز


طرزتهیه

سبزیجات را با هم در یک تابه قاطی کنید،سعی کنید خوب تفت دهید.
و بگذارید دمای آنها پایین بیاید
تخم مرغ را بجوشانید
گوشت شاه ماهی پخته را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
بر روی یک لایه (از یک لوله پلاستیکی برای ایجاد دایره استفاده کردم)
سیب زمینی آب پز را بر روی شکاف های بزرگ تر و ریزه نازک قرار دهید (حدود
۱/۳ اینچ) در وسط لایه
سس مایونز را به صورت یکنواخت در یک لایه نازک قرار دهید.
سپس لایه ای از شاه ماهی را بسازید
پیاز سبز خرد شده در لایه شاه ماهی را بپزید
سس مایونز را به صورت یکنواخت در یک لایه نازک قرار دهید.
لایه بعدی هویج (رطوبت بر روی شکاف های بزرگتر) به طور یکنواخت پخش می شود
پیاز سبز خرد شده را بپاشید
سس مایونز را به صورت یکنواخت در یک لایه نازک قرار دهید.
لایه بعدی چغندر. (رول در اسلات بزرگ تر)
گسترش به طور مساوی
در بالای پور سس مایونز (به طور مساوی، به خوبی پوشش داده شود)
تخم مرغ را د بالای آن پراکنده شوید. با پیاز سبز خرد شده یا دلفریزه تطبیق دهید.

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید