آشپزی سالم

طرز تهیه چند نوع کباب با سیخ چوبی

دستور پخت چند نوع کباب سیخی در منزل یا طعم های متفاوت بسیار خوشمزه

۱- مرغ و آناناس

مواد لازم:

سینه مرغ خردشده
۱ عدد کمپوت آناناس
۱ فنجان سس کباب


طرز تهیه

مرغ را در سس مخصوص خود به مدت ۳۰ دقیقه یا بیشتر بخوابانید. سپس مرغ و آناناس را به ترتیب روی سیخ چوبی قرار دهید.

بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت کباب شود. آن را به‌صورت داغ سرو کنید.


کباب تابه ای سیخی
مواد لازم 

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

پیاز ۱ عدد بزرگ
سیب زمینی ۲ عدد

گوجه فرنگی ۲ عدد

فلفل , زرچوبه , نمک , زعرفان به مقدار لازم

جعفری خرد شده ۱ قاشق چایخوری

کره ۱ قاشق


طرز تهیه

ابتدا پیاز را به در حد متوسط رنده کرده و گوشت را با فلفل سیاه ، پیاز ، نمک ، زعفران ، زردچوبه و جعفری مخلوط می کنیم.

مواد را توسط سیخ های چوبی سیخ می کنیم. توجه کنید اندازه سیخ ها با تابه مطابقت داشته باشد . در تابه ای نچسب مقدار کمی روغن و کره ریخته و بعد از داغ شدن روغن کباب ها را درونش می چینیم و کمی سرخ می نماییم.

سیب زمینی ها را پوست گرفته و بصورت حلقوی برش میزنیم . گوجه ها و فلفل دلمه ای را روی کبابها یا کنارشان میگذاریم.

سپس رب را در نصف لیوان آب ولرم حل کرده با مقداری نمک و نصف قاشق سماق روی تمام قسمت تابه میریزیم و شعله را ملایم

می کنیم و می گذاریم تا آب آن گرفته شود و به پخت مطلوب برسد.


 کباب حسینی با سینه مرغ

مواد لازم 

سینه مرغ تکه شده : ٣٠٠-۴٠٠گرم

پیاز :یک عدد متوسط

گوجه خرد شده یا گوجه تزئینی به میزان لازم

هویج حلقه شده.فلفل دلمه خرد شده به میزان لازم

زعفران دم کرده نصف لیوان

نمک و فلفل و زردچوبه و آبلیمو

رب گ.جه:۱ قاشق مربا خوری

سیخ چوبی


طرز تهیه:

ابتدا گوشت مرغ را که به اندازه ٣*٣ خرد کرده ایم را در پیاز و نمک و زعفران و آبلیمو و زردچوبه و فلفل به مدت ۳-۴ ساعت میگذاریم مزه دار شود

سپس مرغها را با مقدار کمی روغن تفت میدهیم

بعد از تفت دادن به ترتیب زیر به سیخ چوبی میکشیم(ترتیبش دست خودتون و سلیقه ایه. من هویج ها رو به صورت گل و ستاره درآوردم تا علی بیشتر از خوردن این غذا لذت ببره)

گوجه ها را از اول را به سیخ نمیکشیم

سپس یه پیاز متوسط را رنده یا بسیار ریز کرده و با کمی روغن در ماهیتابه سرخ میکنیم.۱ قاشق مرباخوری رب گوجه اضافه کرده (استفاده از رب دلبخواه هست.نیتونید اصلا استفاده نکنید تا رنگ مواد مشخص تر باشه ) و با نمک و زردچوبه سرخ میکنیم و سیخها را در آن میچینیم.سپس نصف لیوان آب زعفران را اضافه کرده روی حرارت ملایم میگذاریم تا خوب بپزد. نیم ساعت آخر گوجه ها را به سیخها اضافه کرده و اجازه میدهیم گوجه ها بپزد.

و روی جوجه ها مقداری فلفل سیاه (به دلخواه)میپاشیم و در ظرف سرو میکنیم.


 

كباب مرغ چوبی با مایكروویو

مواد لازم

مرغ چرخكرده ۶۰۰ گرم

پیاز رنده كرده و آب گرفته ۱ عدد

نمك، فلفل و زعفران حل كرده به میزان لازم

سیخ چوبی به میزان لازم

روغن مایع ۳ قاشق سوپخوری


طرز تهیه 

مرغ را با پیاز، نمك، فلفل و زعفران خوب مخلوط كنید و ورز دهید تا چسبندگی لازم را پیدا كند. حالا هر بار گلوله‌ی كوچكی از آن بردارید و مانند كباب كوبیده به سیخ چوبی بكشید. كف ظرف نسوزی را چرب كنید و كباب چوبی را داخل ظرف بچینید و درون دستگاه مایكروویو بگذارید. در ظرف را ببندید و مایكروویورا با بالاترین قدرت، ۷ تا ۸ دقیقه روشن كنید. مابین كار یك بار سیخ‌های كباب را پشت و رو كنید. اكنون در ظرف را بردارید و آن را روی سه‌پایه قرار دهید و به مدت ۷-۸ دقیقه‌ی دیگر گریل كنید تا كباب‌ها برشته شوند. حالا آن‌ها را در ظرف مناسبی بچینید و با برنج یا نان میل نمائید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید