مواد لازم :
نان باگت نرم ۲ عدد
سس سفید غلیظ یک پیمانه
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
ذرت ۱۰۰ گرم
قارچ خرد شده ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای رنگی خرد شده ۲ ق س
پیازچه ۴ ساقه
نمک و فلفل و آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه :
سر و ته نان باگت نرم رو ببرید .
بعد اونو باز کرده و خمیر داخل اونو خارج کنید .
سپس با وردنه صافش کنید .
با یه قالب مناسب اونو برش بدین.
نکته : ممکنه بریدن با قالب کمی سخت باشه . پس اول با قالب خط بندازید سپس با قیچی آشپزخونه ببرید.
سپس نونها رو داخل قالب مافین بذارید.
نکته : توجه داشته باشید که نون نباید تا بالای قالب قرار بگیره ، فقط یه مقدار از دیواره بالا بیاد کافیه.
سس سفید رو درست کنید . برای این غذا سس سفید رو غلیظ تر درست کنید( یعنی زمان بیشتری روی حرارت بمونه).
سپس قارچ خرد شده و فلفل دلمه ای رو اضافه کنید .
و بعد ذرت رو اضافه کرده و مخلوط کنید .
از مخلوط با قاشق برداشته و روی نونها قرار بدین .
بعد روش پیازچه بپاشید .
*نکته : در صورتیکه پیازچه دوست ندارید می تونید حذفش کنید .
و بعد پنیر پیتزا بریزید .
*و در نهایت روشون فلفل دلمه ای بپاشید .
*فر رو از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کرده و کاناپس رو داخل فر قرار بدین تا زمانیکه پنیر آب شده و روش طلایی بشه .
*کاناپس رو می تونید با سس گوجه میل بفرمایید .