آشپزی گیاهی

طرز تهیه کاناپ ذرت و قارچ گیاهی

کاناپ یه غذای فرانسویه یک فینگر فود بدون گوشت

مواد لازم :

نان باگت نرم ۲ عدد

سس سفید غلیظ یک پیمانه

پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم

ذرت ۱۰۰ گرم

قارچ خرد شده ۱۰۰ گرم

فلفل دلمه ای رنگی خرد شده ۲ ق س

پیازچه ۴ ساقه

نمک و فلفل و آویشن به مقدار لازم


طرز تهیه :

سر و ته نان باگت نرم رو ببرید .

بعد اونو باز کرده و خمیر داخل اونو خارج کنید .

سپس با وردنه صافش کنید .

با یه قالب مناسب اونو برش بدین.

نکته : ممکنه بریدن با قالب کمی سخت باشه . پس اول با قالب خط بندازید سپس با قیچی آشپزخونه ببرید.

سپس نونها رو داخل قالب مافین بذارید.

 نکته : توجه داشته باشید که نون نباید تا بالای قالب قرار بگیره ، فقط یه مقدار از دیواره بالا بیاد کافیه.

سس سفید رو درست کنید . برای این غذا سس سفید رو غلیظ تر درست کنید( یعنی زمان بیشتری روی حرارت بمونه).

سپس قارچ خرد شده و فلفل دلمه ای رو اضافه کنید .

و بعد ذرت رو اضافه کرده و مخلوط کنید .

از مخلوط با قاشق برداشته و روی نونها قرار بدین .

بعد روش پیازچه بپاشید .

*نکته : در صورتیکه پیازچه دوست ندارید می تونید حذفش کنید .

و بعد پنیر پیتزا بریزید .

*و در نهایت روشون فلفل دلمه ای بپاشید .

*فر رو از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کرده و کاناپس رو داخل فر قرار بدین تا زمانیکه پنیر آب شده و روش طلایی بشه .

*کاناپس رو می تونید با سس گوجه میل بفرمایید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید