مواد لازم برای کباب کنجه لاری (فارس)
گوشت فیله : ۱ کیلو
ماست پرچرب : ۲ لیوان
پیاز بزرگ : ۱ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا گوشت را تکه تکه کنید و آنها را درون یک کاسه بریزید. پیاز را هم خرد کنید و روی آن بریزید.
ماست چکیده را نیز همراه با نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. با دست آن ها را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. کاسه را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار داده تا ماست ها و مواد دیگر به خورد گوشت بروند و گوشت حالت ترد و نرم پیدا کند.
سپس گوشت ها را همانمطور که کمی به ماست آغشته اند، به سیخ بکشید و آن ها را روی منقل زغالی قرار دهید و کباب کنید. طی این مدت سیخ ها را مرتب بچرخانید تا گوشت نسوزد و همه ی قسمت آن پخته شود.