آشپزی ملل

طرز تهیه کباب چوبی لبنانی

کباب لبنانی سنتی بسیار خوشمزه وساده

مواد لازم:

گوشت گوساله (چرخ کرده): ۶۰۰ گرم

پیاز (رنده شده): ۲ عدد

سیر (له شده): ۲ حبه

زیره (پودر شده): ۲ ق. چ. تخم گشنیز (پودرشده): ۲ ق. چ

پاپریکا: ۲ ق. چ

فلفل قرمز (پودرشده): یک چهارم ق .چ

. پودر کاری: یک دوم ق. چ

فلفل سیاه (پودر شده): یک دوم ق.چ

نمک: به مقدار لازم

برگ گشنیز (تازه): یک مشت

برگ جعفری (تازه): یک مشت


طرز تهیه:

۱. پیاز را درشت رنده کرده و آب آن را به خوبی بگیرید. آن را با گوشت چرخ کرده، سیر له شده، زیره، تخم گشنیز، پاپریکا، فلفل قرمز پودر شده، فلفل سیاه پودرشده، پودر کاری، نمک، برگ گشنیز و برگ جعفری تازه خرد شده در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید.

۲. مواد را به خوبی ورز داده و روی آن را بپوشانید و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید. سپس گلوله هایی از مخلوط گوشت جدا کرده و به شکل سوسیس درآورید و به سیخ چوبی بکشید. آن‌ها را روی گریل کباب کنید تا بپزند. سپس به همراه سالاد و نان پیتا سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید