غذاهای محلی و سنتی

طرز تهیه کباب کوبیده با گوشت مرغ

کباب کوبیده مرغ با سینه مرغ کبابی با طعم متفاوت و بی نظیری

مواد لازم
جعفری ساطوری شده : ۴ قاشق غذاخوری
سینه مرغ کامل : ۱ عدد
پیاز متوسط : ۱ عدد
کره : ۱۰۰ گرم
زعفران : ۲ قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
فلفل سیاه : به میزان لازم


طرز تهیه کباب کوبیده مرغ
ابتدا سینه مرغ را ۲ بار چرخ کنید.

سپس پیاز را رنده کنید و آب پیاز را بگیرید.

درون ظرف مناسبی سینه مرغ چرخ کرده را با زعفران و نمک و فلفل و پیاز رنده شده بدون آب و جعفری ساطوری شده مخلوط کنید و سینه مرغ را با این مواد ورز دهید.

مخلوط کردن سینه مرغ با پیاز و فلفل و زردچوبه

سپس روی ظرف را با کمک سلفون بپوشانید و ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

مرغ بعد از مدت زمان ذکر شده مواد کباب کوبیده را به سیخ بکشید می توانید به جای استفاده از آب برای خیس کردن دست هایتان به هنگام سیخ کشیدن کباب از آب پیازی که رنده کرده اید استفاده کنید با این کار کباب کوبیده مرغ نیز طعم خوبی پیدا می کند.

سپس سیخ ها را بر روی ذغال منتقل کنید و در دقایق اولیه سریع سیخ ها را پشت و رو کنید تا کباب ها آماده شوند.

در روش تهیه کباب کوبیده مرغ بعد از پخته شدن کباب ها بر روی آن ها کره آب شده را با برس بزنید می توانید کباب کوبیده مرغ را به همراه پلوی زعفرانی و یا نان داغ میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید