آشپزی ملل

طرز تهیه کوفته ترکی

کوفته بسیار راحت وخوشمزه مخصوص یکی از شهرهای ترکیه

مواد لازم کوفته ترکی
→ شیر :•: ¼ پیمانه ←

نان سبوس دار :•: ۳ برش

گوشت چرخ کرده :•: ۶۷۵ گرم

پیازچه ساتوری شده :•: ۳ عدد

سیر ریز خرد شده :•: ۲ حبه کوچک

جعفری تازه ساتوری شده :•: ۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ بزرگ :•: ۱ عدد

نمک و فلفل :•: به میزان لازم


طرز تهیه کوفته ترکی
نان ها را داخل دستگاه غذا ساز می ریزیم  تا خرد شوند. در یک کاسه کوچک، شیر و خرده های نان را با هم مخلوط می کنیم و ۵ دقیقه آن را کنار می گذاریم. در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخ کرده، پیازچه، سیر، جعفری، تخم مرغ و ½ قاشق چایخوری نمک، ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه و مخلوط نان و شیر را می ریزیم و آنها را با چنگال کاملاً مخلوط می کنیم.

پس از اینکه مخلوط مواد به حالت خمیر در آمد، از آن با دست بر می داریم و گلوله های کوچک درست می کنیم و کوفته های گوشتی را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه تفت می دهیم تا قهوه ای شوند. اگر بخواهیم کوفته ترکی را فریز کنیم ، سینی فر که کوفته ها را روی آن چیدیم برای یک ساعت داخل فریزر می گذاریم و پس از آن، سینی کوفته ها را از فریزر خارج کرده، کوفته ها را داخل کیسه فریزر می ریزیم و داخل فریزر نگهداری می کنیم. بیش از سه ماه می توان این گوشت ها را در فریزر نگه داری کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید