مواد لازم
آرد: ۳ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۴ عدد
ماست: ۱ لیوان
روغن مایع: ۱ پیمانه
وانیل: ۱ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
آلبالو: ۱ پیمانه
طرز تهیه
ابتدا شکر، تخم مرغ ها و وانیل را در ظرفی ریخته و با همزن خوب مخلوط کنید.
سپس روغن و ماست را نیز اضافه و مواد را هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودر را مرحله مرحله به مواد اضافه کرده و با لیسک مواد را مخلوط کنید.
قالب کیک را کمی به آرد و کره آب شده آغشته کنید. سپس نصف مواد کیک را درون قالب بریزید.
آلبالوهای بدون هسته و آماده شده را بر روی مواد بچینید
سپس باقی مانده مواد کیک را نیز بر روی آلبالوها بریزید.
فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و چند دقیقه صبر کنید تا گرم شود.
سپس قالب کیک را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.