آشپزی ملل

طرز تهیه ۳ نوع غذایی معروف ترکیه

پلوی علی پاشاو پلوی قالبی تو پرو دلمه مرغ

مواد لازم برای پلو :
کره ۲ قاشق غذاخوری
برنج ۲ لیوان
آبِ گوشت ۲ لیوان
نمک ۲ قاشق مرباخوری
قند ۱ حبه

مواد لازم برای کوفته :
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۱ قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده ۴ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد آرد سوخاری مقداری
کیمیون ۱/۲ قاشق چایخوری (نوع ادویه شامل زیره اویشن فلفل)
فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد

مواد لازم برای سس :
روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی رنده شده ۲ عدد
سیر رنده شده ۲ عدد
آب ۱ فنجان
نمک مقداری
قند ۱ حبه


طرز تهیه :
ابتدا برنج را با آب گرم و ۱ قاشق نمک خیس کرده و بعد از گذشت مقداری زمان آنرا با آب سرد شستشو دهید تا نشاسته خود را از دست دهد .در داخل قابلمه ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع ،آب گوشت ،نمک ،۱ حبه قند را بریزید و زمانی که شروع به جوشیدن کرد برنج را علاوه کنید و در حرارت کم تا زمانی که برنج تمامی آب را به خود جذب کند قرار دهید . برای تهیه کوفته تمامی مواد لازم برای کوفته به جز آرد و روغن مایع را مخلوط کرده و به تکه هایی به اندازه گیلاس جدا کنید و در آرد غوطه ور کنید سپس ۲ قاشق روغن مایع را در تاوه ای ریخته و این تکه های غوطه ور در روغن را در آن سرخ کنید . برنج را در یک قالب گرد ریخته و به صورت برعکس در داخل ظرف سرو برگردانید و در وسط پلو کوفته ها را بچینید .برای تهیه سس تمامی مواد لازم برای سس به جز آب را سرخ کرده و در انتها آب را اضافه کنید و بعد از جوشیدن این سس را بر روی کوفته ها بریزید و به صورت گرم سرو نمایید .


پلوی تو پر

مواد لازم :کره ۱ قاشق غذاخوری ،برنج ۲ لیوان ،روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری ،آب ۳ لیوان ،کشمش ۲ قاشق غذاخوری ،بادام ۳ قاشق غذاخوری ،فندق ۳ قاشق غذاخوری ،مغز گردو ۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه خمیر :تخم مرغ ۱ عدد ،آب ۲/۱ لیوان ،نمک ،دارچین ،آرد به مقدار لازم

مواد لازم برای باز کردن خمیر :کره و آرد


طرز تهیه :

برنج را شسته و با کره سرخ کنید سپس نمک ،دارچین و آب را اضافه کرده و تا زمانی که آبش را بکشد در شعله متوسط بپزید و در یک ظرف دیگر بادام ،گردو و فندق را در روغن مایع مختصر سرخ کنید و آنها را به پلو اضافه کرده ۱۰ دقیقه تا دم کشیدن آن صبر کنید و همزمان با آن خمیر را آماده کنید ابتدا آب و تخم مرغ را هم زده و نمک و آرد به مقدار لازم را اضافه کنید و تا زمانی که به نرمی لاله گوش شود ورز دهید سپس خمیر را روی سطحی که با آرد پوشیده شده به صورت نازک باز کنید یک سینی فر را چرب کرده و آرد بپاشید و مخلوط گردو و فندق و بادام را روی آن بچینید و پلوی آماده را بر روی آنها اضافه کنید و کناره های خمیر را بر روی پلو تا کنید و روی خمیررا با کاغذ آلومینیومی بپوشانید و در درجه حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد فر که از قبل گرم شده است در قسمت پایین فر قرار دهید و به صورت برعکس در ظرف سرو برگردانید و سرو کنید


دلمه مرغ
مواد لازم :کره ۱ قاشق غذاخوری،گوشت قفسه سینه ۵۰۰ گرم(به بزرگی دلخواه)،برنج آش ۱ لیوان،ادویه ینی بهار۱ قاشق چایخوری،آب ۱.۵ لیوان ،جعفری ۱ دسته ،بادام تفت داده شده و ریز شده ۵۰ گرم ،نمک


طرز تهیه:

ابتدا پلو را تهیه کنید برای این کار برنج شسته را در یک قابلمه همراه با کره ،نمک ،بادام،ادویه به مدت ۲ دقیقه سرخ کنید سپس ۱.۵ لیوان آب را اضافه کنید درب قابلمه را گذاشته وتا زمانی که آب را به خود جذب کند بپزید بعد از پخته شدن قابلمه را از اجاق برداشته و جعفری ریز شده را بر روی آن اضافه کنید و این پلو را در قسمت مابین دست و میان قفسه سینه پرکرده ودو لبه را به هم نزدیک کنید وبه مدت ۸-۶ ساعت در بخارپز بپزید وسپس سرو نمایید

 

‫2 نظرها

  1. همین که عکس مطلب با کیفیت هست یک دنیا میارزه….بعضی سایت های اشپزی دستور درست کردن دادن اما اخر که غذا درست شده عکس بی کیفیت گزاشتن که بدرد نمی خوره

    1. سلام مرسی که سایت مارو انتخاب کردید سعی ما بهبود سایت است اگر نظر یا پیشنهادی یا انتقادی دارید خوشحال میشم بگین روزتون بخیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید