پنکیک روسی
مواد لازم پنکیک روسی
۵۰۰ گرم پنیر
۲ عدد تخم مرغ
۴ قاشق غذاخوری قند
¼ قاشق چایخوری نمک
½ عصاره وانیل چای سیاه برای طعم وانیل فوق العاده خوشمزه
۴ قاشق غذاخوری آرد به اضافه برخی از آرد اضافی، برای نورد
روغن آفتابگردان یا روغن آفتابگردان برای سرخ کردن
شکر قنادی، برای گرد و غبار
خامه ترش
دستور پخت پنکیک روسی
پنیر خامه را با هم بزنید تا نرم شود، سپس تخم مرغ، شکر، نمک و ۴ قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
بعضی از روغن ها را روی یک کاسه بزرگ روی گرمای متوسط حرارت دهید.
در این مرحله ماده آماده شده را در تابه را بریزیدو در کل تابه پخش کنید و بگذارید رنگ طلایی شود.
حالا می توانید با یک عدد کیک ترش، مربا، عسل یا شربت اضافه کنید. و اگر دندان شیرین هستید، فراموش نکنید.به آنها پودر شکر بزنید .
سالاد روسی
مواد لازم سالاد روسی
۱ لیبل بولونیا
۱ می تواند (۱۵ اونس) نخود شیرین
۳ سیب زمینی متوسط
۴-۸ هویج متوسط
۵-۶ تخم مرغ
۱ دسته پیاز سبز
۱ قاشق مرباخوری تازه
۵-۶ خیار متوسط (ترشی نمک بدون سرکه، مهم است
فلفل سیاه زمینی
نمک طعم
سس مایونز طعم
دستور پخت سالاد روسی
هویج و سیب زمینی را آب پز کرده. قبل از اینکه سالاد را شروع کنید، آنها را تا دمای اتاق سرد کنید. پیش از آن تخم مرغ های آب پز را آماده کرده و آنها را به دمای اتاق نیز سرد کنید. پیاز سبز و گوجه فرنگی را بشویید.
سیب زمینی و هویج آب پز شده را مکعب های کوچکی کنید
هویج و سیب زمینی را به کاسه بزرگ بریزید
نخود فرنگی، اضافه کردن به کاسه اما بدون آب
تخم مرغ را قطعات کوچک تقسیم اضافه کردن به کاسه
بولونیا، اضافه کردن به کاسه
ترشی خیار مهم است که خیارها را با نمک بدون سرکه ترشی کنید
پختن پیاز و کرفس، اضافه کردن به کاسه
همه چیز را مخلوط کنید، فلفل سیاه را با فلفل آماده کنید و اگر احساس می کنید مورد نیاز است، نمک اضافه کنید.سالاد روسی شما اولیویه آماده خدمت می شود!
استروگنف
مواد لازم استروگنف :
۱ قاشق غذاخوری کره
۱/۲ فنجان پیاز خرد شده
۲ قاشق غذا خوری آرد همه منظوره
۲ فنجان بدون چربی، سبوس دار سبزی کمتر (یا گوشت گاو اگر شما گوشتخواری هستید)
۱ قاشق غذاخوری سس Worcestershire
۱ قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی
۵ اونس قارچ Kremini
۸ اونس شیرینی کودک قارچ Bella
قارچ Shiitake 3.5 اونس
۱/۴ قاشق چایخوری آویشن
نمک و فلفل برای چشیدن
۲ قاشق غذاخوری شراب سفید و یا شرلی
۱/۴ فنجان ترشح خامه ترش
رشته فرنگی خرد شده ۸ اونس (نودل No-Yolk)
۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون تازه تلخ خوراکی برای تزیین
دستور پخت استروگنف :
در عین حال، در حالی که آب برای رشته فرنگی شروع به جوش می کند. کره را روی گرمای متوسط ذوب کنید و پیاز را به تابه اضافه کنید . ۲ تا ۳ دقیقه بیش از حد حرارت متوسط.
اضافه کردن آرد؛ ۳۰ ثانیه با یک قاشق چوبی هم کنید. به تدریج سوپ، سس وسترستریش و رب گوجه فرنگی را به طور مداوم تکان دهید. قارچ، آویشن، نمک و فلفل را اضافه کنید. هم بزنید و هم ۴-۵ دقیقه بپزید و یا تا زمانی که ضخیم و شکننده باشد، به طور مداوم تکان دهید
. قارچ جولیان
مواد لازم
۱۶ اونس از قارچ های سفید نازک برش خورده
۱/۲ پیاز متوسط زرد نازک برش خورده
۲ کره شیرین
۱ قاشق سوپخوری جداگانه از بالا
۱/۴ فنجان شراب سفید
۳/۴ فنجان خامه ترش
۱/۲ فنجان کرم سنگین
فلفل ترشی تازه نمک تازه
پنیر موزارلا
دستور پخت قارچ جولیان :
در یک کاسه بزرگ، ۲ لیتر کره ذوب کنید و قارچ ها و پیاز را اضافه کنید. سوپ، در حرارت متوسط، تا قارچ مایع و حدود نیمی از اندازه. بسیاری از مایع را خالی کنید و قارچ ها را به یک ظرف کاسه ای کوچک یا گلدان های سرامیکی منتقل کنید (همچنین می توانید از ربکین بزرگ استفاده کنید).
در یک کاسه کوچک سس ذوب ۱ تکه کره ذوب کنید. چند دقیقه صبر کنید. کرم سنگین را اضافه کنید و در خامه ترش بزنید. مخلوط کنید تا همه ترکیب شوند و نمک و فلفل را اضافه کنید. آن را به جوش و قارچ بریزید. مخلوط را مخلوط کنید.
پنیر را با شکوه بپزید و حدود ۱۰ دقیقه بپزید (تا زمانیکه پنیر ذوب شود و شروع به طلایی شود).