شیرینی کاکائویی کریسمس
مواد لازم :
شكر ١٠٠گرم
كره ١٧٠گرم
پودر كاكائو ٢٥گرم
تخم مرغ ١عدد
آرد٢٠٠گرم
نمك ١/٨قاشق چایخوری
بيكينگ پودر ١/٤قاشق چایخوری
وانيل ١/٢ قاشق چایخوری
ترافل شكلاتى ١پیمانه
طرز تهيه :
كره ى هم دماى اتاق را كمى در همزن زده شكر را اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم این کار در کیفیت شیرینی تاثیر دارد .سپس پودر كاكائو را اضافه كرده تخم مرغ را افزوده فقط تا اندازه اى كه مخلوط شود هم زده آرد را اضافه كرده خمير نرمی بدست ميايد.
خمير را يكساعت در يخچال استراحت می دهیم. سپس از خمير به اندازه ى كمى بزرگتر از فندق برداشته در ترافل شكلاتى غلتانده در سينى فر كه با كاغذ روغنى پوشانده شده قرار داده و با انگشت شست روى آن را فشار ميدهيم . به مدت ٨ الی ١٠دقيقه در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه قرار می دهیم.
شیرینی کاکائویی
مواد لازم
کره آب شده: یک فنجان
شکر: دو فنجان
وانیل: یک قاشق مرباخوری
آرد الک نشده: یک لیوان
تخم مرغ: ۲ عدد
جوش شیرین: یک قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
خشکبار خرده شده: یک فنجان
طرز تهیه
کره و شکر را خوب میزنیم تا مخلوط شوند،آن گاه تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه میکنیم وتمام آنها را مخلوط میکنیم و پس از این مراحلآرد، کاکائو، جوش شیرین و نمک را هم به آناضافه میکنیم.
مخلوط حاصله را که به شکل خامهدرآمدهاست ،باگردو و بادام ریز شدهبه هر نوعیکه دوست دارید، مربع، مکعب، دایره و یا بیضیشکل با قالبهای مورد دلخواه برمی داریم وبرروی سینی شیرینیپزی چرب نشده میریزیم ودر فر با دمای ۳۵۰ درجه میگذاریم تا به مدت۸ دقیقه بپزد یادتان باشد که این شیرینی در زمانپختن پف میکند و زمانی که سرد شد پهنمیشود. شیرینی شما پس از خنک شدن آماده میل میباشد.
شیرینی تر کاکائویی بدون تخممرغ
مواد لازم
آرد یک پیمانه
شکر سه چهارم پیمانه
پودر کاکائو نصف پیمانه
بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری
سس سیب شیرین نشده یک سوم پیمانه
روغن کانولا یک چهارم پیمانه
شیر سویا دوسوم پیمانه مخلوط با یک قاشق چایخوری سرکه
طرز تهیه:
فر را از قبل روی درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید.
درون یک قالب ۲۱*۲۱ سانتیمتر را چرب کرده و آرد بپاشید.
مواد را به ترتیب ذکر شده، کاملا با هم مخلوط کرده تا نرم و یک دست شوند.
مخلوط را درون قالب ریخته و آن را در فر به مدت ۵۰ دقیقه حرارت داده تا خوب بپزد.
قبل از برش صبر کنید تا شیرینی کاملا سرد شود.
پس از سرد شدن شیرینی و برش آن، در صورت تمایل میتوانید قطعات برش خورده را با روبان تزیین کنید.
* طرز تهیه سس سیب:
تعدادی سیب ترش بردارید. پوست و تخم آنها را بگیرید.
سپس آنها را قاچ زده و بشویید.
سیبها را داخل ظرفی قرار داده و ظرف را روی حرارت بگذارید. سیبها را پشت و رو نکنید تا اینکه کاملاً بپزند.
حالا سیبها آماده است. با پشت قاشق، سیبهای پخته را له کنید، سپس بگذارید کاملاً سرد شوند.
شیرینی کاکائویی
مواد لازم:
۱۲۵ گرم کره
۱ تخم مرغ
نزدیک ۱/۲ پیمانه روغن مایع(کمی کمتر)
نزدیک ۱/۴ پیمانه نشاسته ذرت(کمی کمتر)
۱ انگشت کمتر از ۱ پیمانه پودر قند
۲ قاشق غذاخوری پر پودر کاکائو
وانیل
۱۰ گرم بکینگ پودر
آرد حدود ۲ پیمانه
طرز تهیه
همه موادو بجز آرد و بکینگ، مخلوط کنین، آرد و بکینگ پودر رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین، همینکه از دستتون جدا شد دیگه آرد نزنین، خمیر نرمی میشه، بعد خمیر رو به توپهای به اندازه کمی بزرگتر از گردو تقسیم کرده و گرد کنین و روی هرکدوم فندق بزارین در فر گرم شده ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بپزین، بعد از ۱۰ دقیقه چک کنین.بعد از سرد شدن،روشون پودر قند الک کنین و نوتلا رو داخل قیف بریزین و شیرینی هارو تزیین کنین.