آشپزی ملل

فاصولیه؛ خوراک لوبیای ترکیه‌ای

غذایی تند که شبیه لوبیایی ماست، اما در آن گوشت وبسیار تند

مواد لازم:

رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
نمک به مقدار لازم
لیمو عمانی ۴ عدد
فلفل قرمز تند (اختیاری) ۱ عدد
فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
آویشن ۱ قاشق مربا خوری
زعفران آبکرده ۳ قاشق غذا خوری
لوبیا سفید ۱۵۰ گرم
گوشت ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۲-۱ عدد
پیاز ۱ عدد


طرز تهیه:

ابتدا گوشت را خرد کرده و میشوییم و کاملا خشک میکنیم.گوشت را با مقداری روغن کمی تفت میدهیم.
لوبیا را ۲۴ساعت خیس کرده و آبکش میکنیم تا خشک شود.
پیاز را خرد کرده و به همراه گوجه به گوشت اضافه میکنیم.
لوبیا خیس خورده را به مواد و گوجه ای که تقریبا له شده اضافه کرده و کمی آب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم لوبیا و گوشت به خوبی بپزد.
در ظرف جداگانه رب را با کمی روغن تفت داده و ادویه را به آن اضافه میکنیم. لیمو عمانی ها را سوراخ کرده و چند دقیقه در آب قرار میدهیم تا تلخی شان گرفته شود.
سپس لیمو ها و رب و یک عدد فلفل قرمز تند را در ۲۰دقیقه پایانی پخت غذا به آن اضافه میکنیم.

در صورت تمایل مقداری آبلیمو هم به غذا اضافه کنید.
۲)اگر دوست دارید غذا لعاب بیشتری بیندازد یک عدد سیب زمینی داخل آن رنده کنید(همان ابتدا).
۳)در صورت تمایل مقداری پودر سیر هم به غذا اضافه کنید.
۴)میتوانید پیاز را به صورت جدا سرخ کرده و بعد گوجه را به آن اضافه کنید.
۵)این غذا را با برنج یا نان یا بدون هیچ یک میتوان سرو کرد.
۶)این غذا معمولا با آویشن و سماق سرو میشود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید