مواد لازم :
شكر ١٠٠گرم
كره ١٧٠گرم
پودر كاكائو ٢٥گرم
تخم مرغ ١عدد
آرد٢٠٠گرم
نمك ١/٨قاشق چایخوری
بيكينگ پودر ١/٤قاشق چایخوری
وانيل ١/٢ قاشق چایخوری
ترافل شكلاتى ١پیمانه
طرز تهيه :
كره ى هم دماى اتاق را كمى در همزن زده شكر را اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم این کار در کیفیت شیرینی تاثیر دارد .سپس پودر كاكائو را اضافه كرده تخم مرغ را افزوده فقط تا اندازه اى كه مخلوط شود هم زده آرد را اضافه كرده خمير نرمی بدست ميايد. خمير را يكساعت در يخچال استراحت می دهیم. سپس از خمير به اندازه ى كمى بزرگتر از فندق برداشته در ترافل شكلاتى غلتانده در سينى فر كه با كاغذ روغنى پوشانده شده قرار داده و با انگشت شست روى آن را فشار ميدهيم . به مدت ٨ الی ١٠دقيقه در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه قرار می دهیم.
به نظرم که عالی میاد درستش می کنم خیلیخ وب میشه اگر بزنید مثلا با این مواد چمدتا شیرینی در میاد ازشون
سلام عزیزم این بستگی به قالب شیرینی داره