آشپزی فوری با ماکروفر

پخت ماهی سریع با مایکروفر

انواع غذا های ساده ومتنوع در ماکروفر

پخت ماهی با مایکروفر

مواد لازم

۲ عدد ماهی (حدود یک کیلوگرم)
۵۰ گرم کره
۲ قاشق آبلیمو
به میزان لازم نمک


طرز پخت

۱. ابتدا شکم ماهی را برش داده و آنرا خوب تمیز کرده می شوییم و می گذاریم آب آن گرفته شود.

۲. سپس کره را به مدت یک دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروویو می گذاریم و با چاقو برش هایی در بدن ماهی ایجاد می کنیم و ماهی را آغشته به کره و نمک کرده و آنرا روی سه پایه فلزی (بلند) قرار می دهیم.

۳. دستگاه را به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه با مایکرو ۶۰% و گریل روشن می کنیم (کلید ترکیبی) حتما در این فاصله یک بار ماهی را زیر و رو می کنیم تا دو طرف ماهی برشته شود.


میگو و سس با مایکروفر

مواد لازم

میگو تازه ۵۰۰ گرم
شیر ۱ فنجان
آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
کره ۱۵۰ گرم
خامه ۱۰۰ گرم
آب ۲ فنجان
جعفری خرد شده قدری
نمک و فلفل به مقدار لازم


روش تهیه

۱. سس میگو: کره را در یک کاسه پیرکس به مدت ۱ دقیقه در مایکروفر با قدرت ۱۰۰% بگذارید سپس آرد را داخل کره بمالید و بمدت ۲ دقیقه دیگر با همان قدرت در مایکروفر قرار دهید تا کمی تفت داده شود.

۲. شیر را کم کم داخل آرد و کره بریزید و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و کاملا مخلوط را هم بزنید و به مدت ۴-۳ دقیقه در مایکروفر با قدرت ۵۰% بگذارید تا سس کمی غلیظ شود. سپس خامه را به آن اضافه کنید.

۳. روش تهیه میگو: میگوها را از داخل پوست درآورده،تمیز کرده، بشویید. دو لیوان آب در یک ظرف پیرکس بریزید و یک قاشق نمک و فلفل نیز به آن اضافه کنید. ظرف را در مایکروفر با قدرت ۱۰۰% بگذارید تا به جوش آید. سپس میگوها را داخل آن بریزید ۸-۶ دقیقه دیگر در مایکروفر با همان قدرت قرار دهید تا بپزد، بعد میگوها را آبکش کرده و با سس آماده شده مخلوط نموده و کمی جعفری خرد شده روی آن بپاشید.


پیتزا در ماکروفر

مواد لازم

سوسیس و کالباس ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه نصف پیمانه (خرد شده)
قارچ ۱ پیمانه (خرد شده)
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
خمیر پیتزا آماده ۱ عدد
نمک و فلفل به مقدار کافی


طرز تهیه

۱. خمیر را به تنهایی روی سه پایه فلزی قرار می دهیم و آنرا به مدت ۲-۱ دقیقه قدرت ۶۰% در مایکروویو می گذاریم تا آب خمیر کمی گرفته شود. سپس با سس گوجه فرنگی سطح خمیر را می پوشانیم و روی آنرا کمی پنیر پیتزا رنده شده می ریزیم.

۲. تمام مواد را که به شکل دلخواه ولی با قطر نازک خرد شده اند را روی خمیر می ریزیم و لابه لای آنرا پنیر می پاشیم پیتزا را روی سه پایه فلزی قرار می دهیم و دستگاه را به مدت ۸-۶ دقیقه با مایکرو ۶۰% و گریل روشن می کنیم (کلید ترکیبی) تا هم پیتزا پخته و هم سطح آن برشته شود بهتر است بعد از گذشت ۳ دقیقه از این زمان پنیر روی پیتزا اضافه شود


فرنی با مایکروفر

مواد لازم

آرد برنج ۱۰۰ گرم
شیر هموژنیزه ۱ قاشق سوپخوری
شکر ۲.۵ قاشق سوپخوری
گلاب ۰.۲۵ فنجان


طرز تهیه

۱. ابتدا آرد برنج ، شکر و شیر سرد را با یکدیگر خوب مخلوط کرده و آن را داخل یک ظرف گود مناسب ریخته و به مدت ۲ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید ( در این فاصله یکبار آن را خوب هم بزنید.)

۲. سپس گلاب را به آن اضافه کرده و به مدت ۶-۳ دقیقه با قدرت ۷۰% داخل مایکروفر قرار دهید. (دقت نمایید در این فاصله نیز فرنی را ۳ الی ۴ بار خوب هم بزنید.)

۳. می توان برای درست کردن این فرنی از ظرف خود دستگاه (بشر) استفاده کرد.


لازانیا با ماکروفر

مواد لازم

لازانیا ۱ بسته
گوشت چرخ کرده ۲۵۰-۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱ عدد کوچک
پیاز سرخ کرده ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۱ بسته
آب حدود ۲ لیتر
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به قدر کافی


طرز تهیه مایه گوشت:

۱. گوشت چرخ کرده، فلفل دلمه ای خرد شده، قارچ خرد شده، پیازداغ، نمک و فلفل را در ظرف مسطحی با هم مخلوط می کنیم ظرف را بدون درپوش به مدت ۵-۴ دقیقه قدرت ۱۰۰% مایکروویو می گذاریم تا مواد تفت بخورد.

۲. در این فاصله یک بار مواد را هم می زنیم. سپس رب گوجه فرنگی را با کمی آب جوش و زعفران مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم و در ظرف را می گذاریم. مجدداً دستگاه را به مدت ۵-۴ دقیقه قدرت ۱۰۰% روشن می کنیم تا مواد پخته شوند.

طرز تهیه لازانیا:

۱. آب را داخل ظرف کاملاً گودی می ریزیم، ۲ قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا به جوش آید سپس نمک را به آب اضافه کرده و ورقه های لازانیا را داخل آن قرار می دهیم و مجدداً دستگاه را به مدت ۸-۶ دقیقه قدرت ۱۰۰% روشن می کنیم تا لازانیا مغزپخت شود بعد آنرا آبکش می کنیم.

۲. ظرف مسطحی را انتخاب ته ظرف را چرب می کنیم یک لایه از ورقه های لازانیا داخل آن قرار می دهیم و روی آنرا از مایه گوشت و یک لایه پنیر رنده شده می ریزیم بدین ترتیب لایه ها دوباره تکرار شود (لایه آخر بدون پنیر.)

۳. ظرف را با درپوش به مدت ۶-۵ دقیقه قدرت ۱۰۰% در مایکروویو می گذاریم بعد از اتمام این زمان در ظرف را برداشته پنیر را روی آن می پاشیم ظرف را بدون درپوش روی سه پایه فلزی قرار می دهیم دستگاه را به مدت ۶-۵ دقیقه با ترکیب گریل و قدرت ۶۰% (کلید ترکیبی) روشن می کنیم تا سطح پنیر کمی طلایی گردد

مرغ ساده در مایکروفر را در یک ظرف جدا همراه مقداری نمک و فلفل خوب هم زده و به ظرف اضافه می کنیم و سپس ۳-۴ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار می دهیم . ( در صورتیکه درب ظرف را به صورت نیمه یگذارید تخم مرغ ها سریعتر سفت می شوند).

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید