آشپزی ملل

طرز تهیه ته چین عربی

ته چین عربی مجلسی و پرطرفدار و بین المللی بسیار خوشمزه فوق العاده لذیذ

 

ته چین عربی

آماده کردن این ته چین مجلسی بسیار ساده است و در عین حال طعم بسیار خاص و دلپذیری دارد. این نوع از غذاهای مجلسی با ذائقه های مختلف نیز سازگاری دارد. شما به طور دلخواه می توانید، از کاهو و کرفس نیز در این مواد استفاده کنید. استفاده از زرشک نیز در این ته چین بسیار توصیه می شود. شما به طور دلخواه می توانید، به جای مرغ از گوشت گوسفندی ریش شده نیز در این غذا استفاده نمایید.

مواد لازم

برنج: ۴ پیمانه

کاهو: ۱ کیلوگرم

مرغ: ۴ تکه

کره: نصف پیمانه

گوجه فرنگی: ۲ عدد

زعفران دم کرده: به مقدار لازم

برگ مو: ۴ عدد

لیمو ترش: به میزان دلخواه

مغز آجیل: به میزان لازم


طرز تهیه 

برای آماده کردن این ته چین باید مرغ ها را از شب قبل با مقداری زعفران، کره، برگ بو، لیمو ترش، پیاز و نمک مزه دار کنیم. بعد برای قرار دادن مرغ ها باید یک ظرف نچسب انتخاب کرده و تکه های مرغ را درون ظرف می چینیم.

ما بین مرغ ها گوجه قرار داده و روی مرغ ها را نیز با استفاده از کاهو می پوشانیم. در قابلمه مناسب برنج را می جوشانیم و آبکش می کنیم. در نهایت برنج را روی مرغ های چیده شده در ظرف می ریزیم.

سپس روی برنج ها را نیز مقداری کاهو می ریزیم. می توانید، به طور دلخواه لا به لای مواد نیز کاهو و برگ مو قرار دهید. برای زیبایی برنج می توانید برگ موها را به شکل سالم زیر ظرف مرغ ها چیده تا شکل برنج بعد از برگرداندن در ظرف زیباتر شود.

در این مرحله زعفران دم کرده را روی برنج ریخته و به برنج ۴۵ دقیقه زمان می دهیم، تا پخته شود.

بر روی برنج مقداری کره ریخته و بعد از پخت آن را در دیس مورد نظرتان سرو کنید. برای اینکه برنج شما قالبی شود، باید برنج ها را فشرده کرده و کمی نرم تر برنج را آبکش کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید