مواد لازم برای شپردز پای :
سبزیجات ۳۰۰ گرم
آرد ۱ قاشق غذاخوری
سس کچاپ ۲ قاشق غذاخوری
پوره ی سیب زمینی ۳ پیمانه
گوشت ۴۵۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
سیر ۱ حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
آویشن ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه شپردز پای :
از قبل فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
در قابلمه ای روی حرارت بالا گوشت چرخ کرده را برای ۴ تا ۵ دقیقه بپزید، تا قهوه ای شود. پیاز و سیر را اضافه کنید و تا نرم شوند، حدود ۴ دقیقه ی دیگر بپزید.
آویشن خشک شده، سس کچاب و آرد را به آن اضافه کنید و با سایر مواد ترکیب کنید. سبزیجات و یک دوم پیمانه آب به مواد اضافه کنید و برای ۳ دقیقه بپزید تا سبزیجات گرم شوند و آب غلیظ شود. بر روی آن ها نمک و فلفل بپاشید.
ترکیب گوشت را در قالب (با گنجایش ۸ پیمانه) بریزید. سپس پوره ی سیب زمینی را روی آن بریزید و با چنگال روی آن طرح بیاندازید.
قالب را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید و بپزید تا سیب زمینی کمی قهوه ای شود.