لوازم مورد نیاز
رشته برنج که ۱۵ دقیقه در آب گرم خیس شده است ۲۰۰ گرم
روغن گیاهی ۵ قاشق غذاخوری
چیلی تفت داده شده ۱ عدد
میگو خشک ۲ قاشق غذاخوری
۸ عدد میگوی درشت پاک شده
۲ عدد تخم مرغ
۳ قاشق غذاخوری تکههای توفو که پنیر لوبیا است
۱ قاشق غذاخوری ترشی تربچه (در صورت تمایل)
موسیر خرد شده
۳ قاشق غذاخوری شکر
۲ قاشق غذاخوری سس ماهی
۳ قاشق غذاخوری آب تمبرهندی
۲ قاشق غذاخوری پودر چیلی
۸۰ گرم جوانه سویا
۱ عدد پیازچه چینی خرد شده
۲ عدد پیازچه چینی درشت خرد شده
۲ قاشق غذاخوری بادام زمینی خرد شده
۱ عدد لیموی ۴ قاچ شده
طرز تهیه پد تای تایلندی
ابتدا روغن را در ظرف گودی داغ کرده موسیر و میگو خشک را در آن تفت بدهید تا طلایی بشوند. میگوهای درشت را اضافه کنید و ۲ دقیقه تفت بدهید. سپس تخم مرغ، پنیر لوبیا، ترشی تربچه، رشتههای برنج، شکر، سس ماهی، آب تمبرهندی، پودر چیلی، نصف جوانه سویا و یک پیازچه چینی را اضافه کرده و تا زمانی که رشتهها بپزند درهم بیامیزید. با بقیه جوانهها، پیازچه، بادام زمینی و برشهای لیموترش تزیین کنید.