مواد لازم
عدس ریز ۲ پیمانه . پیاز خرد شده ۲ عدد .
سیر خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
ساقه کرفس خرد شده ۲ عدد .
بادمجان رنده شده ۲ پیمانه
نمک و زردچوبه و فلفل ۱ قاشق چایخوری . پودر پاپریکا نصف قاشق چایخوری
سرکه سیب ۱ پیمانه . برگ بو ۲ عدد . آب مرغ ۲ لیتر
گشنیز خرد شده به مقدار لازم . روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری . ماست نصف پیمانه
طرز تهیه :
در ظرفی مناسب مقداری روغن ریخته و درون آن پیازها را سرخ کنید سپس سیر ، پودر پاپریکا و کرفس را اضافه کرده و حدود ۱۰ دقیقه آنها را با هم تفت دهید.
بادمجان ، آب مرغ ، عدس ، برگ بو یا برگ ریحان و نمک و فلفل را به انها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
سرکه سیب را به مواد اضافه کرده و شعله را روی متوسط قرار دهید تا زمانیکه جوش آید سپس حرارت را کم کنید و تا زمانیکه عدس ها نرم و له شوند بپزید.
برای سرو کردن ، سوپ سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن کمی ماست و زیره برای تزئین بریزید.