مواد لازم برای جــوجه آشـوکا
گوشت جوجه – ۳۰۰ گرم
ماست – نصف پیمانه
خامه – نصف پیمانه
کره – ۵۰ گرم
فلفل دلمه ای قرمز – یک عدد
پیاز – یک عدد
گوجه فرنگی، هویج، لوبیاسبز و تربچه – برای تزئین
نمک و فلفل – به میزان لازم
ادویه هندی – به میزان لازم
طرز تهیه جــوجه آشـوکا
جوجه ها را ۲۴ ساعت قبل در مخلوط ماست، خامه، کره، نمک، ادویه و پیاز می خوابانیم تا مواد با جوجه خوب مخلوط شود. سپس جوجه ها را به سیخ کشیده و روی آتش ذغال سرخ می کنیم تا طلایی شود باید یادآور شد به دلیل افزودن ادویه هندی این کباب بسیار معطر و به سبک (هیمالیایی) آماده می شود.
اطراف این کباب را می توانید با فلفل دلمه ای قرمز، گوجه فرنگی، لوبیا سبز، تربچه و هر سبزی دلخواه دیگری تزئین کنید.
نکته
این کباب باید تند باشد به همین منظور از فلفل قرمز استفاده کنید.