مواد لازم
۳ نفر
۴ عدد فیله مرغ
رشته کادایف مقداری
۱ عدد پیاز خرد شده
نمک زرد چوبه ادویه فلفل مقداری
۱ ق س آبلیمو
۱ ق غ روغن زیتون
آرد مقداری
۱ عدد تخم مرغ
طرز تهیه
۱ ساعت و نیم
نمک زرد چوبه ادویه فلفل روغن آبلیمو رو مخلوط میکنیم فیله مرغ رو داخل مواد می غلطونیم پیاز خرد شده رو اضافه میکنیم مخلوط میکنیم تا مرغ مزه دار بشه ۱ ساعت درون یخچال میزاریم
تخم مرغ رو با چنگال میزنیم
فیله مرغ رو ابتدا داخل آرد زده سپس داخل تخم مرغ بعد داخل رشته کادایف می غلطونیم ودر روغن داغ سرخ میکنیم
فیله مرغ سوخاری
مواد لازم
فیله مرغ بستگی به تعدادتون داره
۲ تا ۳ فنجان آرد سفید
۲ تا ۳ فنجان آرد سوخاری
۲ عدد تخم مرغ
طرز تهیه
نیم ساعت
اول توی ظرف روغن میریزیم تا داغ شه جوری که روی فیله ها رو بگیره
با چاقو روی فیله ها رو چاک میدیم، فقط مواظب باشید تا آخر نره که بریده شه. بعد فیله ها رو میزنیم توی آرد سفید لابه لاش هم حواستون باشه آرد بزنید، بعد تخم مرغ، بعد آرد سوخاری و بعد توی روغن سرخ میکنیم.
مرغ سوخاری
مواد لازم
۲ تا ۳ نفر
تکه های مرغ به دلخواه
آرد سوخاری
آرد سفید
۱ عدد تخم مرغ
نمک و فلفل به اندازه دلخواه
طرز تهیه
نیم ساعت
مرغ ها رو از روز قبل توی پیاز و آبلیمو و ادویه بذارین سلفون بکشین بذارین یخچال
روغن داغ و حاضر کنین
تخم مرغ و هم بزنین تا قاطی بشه
مرغا رو اول تو آردسفید و تخم مرغ و آرد سوخاری بزنین بذارین تو روغن داغ تا سرخ بشه
هر کدوم حدود ۶ تا ۱۰ دقیقه سرخ بشه