آش و سوپ

طرز تهیه آش گوشواره (آذربايجان – قفقاز)

آشی سنتی سبک وخوشمزه

مواد لازم براي خمير

تخم مرغ ۱ عدد

نمک نصف قاشق چايخوري

آب يک دوم پيمانه

آرد ۳ پيمانه

مواد لازم براي مواد مياني (کوفته سرگنجشکي)

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

پياز رنده شده ۱ عدد

زرد چوبه مقداري

نمک و فلفل به‏ ميزان لازم

مواد لازم براي آش

رب‏ گوجه‏فرنگي ۲ قاشق‏غذاخوري

کره ۵۰ گرم

آب ۴ ليوان

نخود ۱ پيمانه

جعفري و گشنيز براي تزيين

نعنا خشک ۱ قاشق‏ غذاخوري

سرکه يک چهارم پيمانه

پياز نگيني ۱ عدد


طرزتهيه خمير:

تخم‏ مرغ، نمک و آب را مخلوط کرده و آرد را کم‏کم به آن بيفزاييد. آرد را تا حدي اضافه کنيد که خمير به دست نچسبد. خمير را به مدت نيم ساعت داخل کيسه به آن استراحت دهيد.

طرز تهيه مواد مياني:

گوشت را با پياز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط کنيد و کمي ورز دهيد. از گوشت کوفته ريزه‏هايي به اندازه يک فندق درست کرده و تفت دهيد. در صورت تمايل مي ‏توان به گوشت زردچوبه نيز اضافه کرد.

طرز تهيه گوشواره:

خمير را به چهار قسمت تقسيم کنيد با کمک وردنه آنرا به قطر ۲ ميلي‏متر باز کنيد. با چاقو مربع‏هاي ۲ در ۲ سانتي‏ ببريد روي هر مربع گوشت به اندازه يک نخود قرار دهيد. و هر مربع را جدا جدا ببنديد.

طرز تهيه آش گوشواره:

رب گوجه‏ فرنگي، پياز،کره و نعنا خشک را تفت مي ‏دهيم و آب اضافه مي‏ کنيم تا جوش بيايد بعد گوشواره‏ها را ريخته، هم زده و بعد نخود پخته را اضافه مي ‏کنيم بعد از چند جوش سرکه را نيز اضافه نموده و آش را در ظرف مي ‏کشيم روي آنرا با جعفري تزيين مي ‏کنيم. (مدت پخت نيم ساعت)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن