آشپزی 3 سوتآشپزی ملل

طرز تهیه املت آمریکایی

املتی است از جنوب غربی آمریکا مناسب برای صبحانه یا شام

مواد لازم
تخم مرغ بزرگ ۲ عدد

نمک دانه درشت ⅛ قاشق چایخوری

روغن زیتون یا کره ۱ قاشق چایخوری

سالسای تازه ۲ قاشق سوپخوری

گشنیز خرد شده ۱ قاشق سوپخوری

۱ قاشق سوپخوری

پنیر خامه‎ای تند ½ پیمانه


 

طرز تهیه
تخم‎مرغ‎‌ها و نمک را در ظرف کوچکی مخلوط کنید تا کف کند.
ته تابه را با روغن زیتون یا کره چرب کنید.
پنیر خامه‎ای تند، سالسای تازه و برگ‌های گشنیز را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید و درون تابه بریزید.
۱۰ دقیقه با شعله کم بگذارید بپزد.
در نهایت برش بزنید و در بشقاب سرو گذاشته و روی آن کمی سس سالسا بریزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن