آشپزی ملل

طرز تهیه دو نوع غذا ایتالیایی کاناپس قارچ و مرغ خامه ای

کاناپس قارچ یک اردور و مرغ خامه ای بسیار خوشمزه با طعم جدید

کاناپس قارچ

مواد لازم 

خمیر پیتزا ۳ عدد
کره ۶۰ گرم
پیازچه ریز خردشده ۱ پیمانه
قارچ ۵۰۰ گرم
آرد ⅓ پیمانه
شیر ½ پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه
پنیر پیتزای رنده شده ۵۰۰ گرم
آویشن به میزان دلخواه
روغن به میزان لازم


طرز تهیه 

ابتدا کره را روی حرارت ملایم قرار داده و پیازچه را در آن تفت می دهیم.سپس قارچ ها را شسته و لایه لایه می کنیم. آنگاه قارچ را به پیازچه افزوده و نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم. مواد را از روی حرارت برداشته و آرد را به آن افزوده و خوب مخلوط می کنیم.

آنگاه شیر را به آن اضافه می کنیم و مجددأ روی حرارت ملایم قرار می دهیم. زمانی که مواد به حالت غلظت رسید، از روی حرارت برمی داریم. سپس سینی فر را به روغن آغشته کرده و خمیر پیتزا را روی آن قرار می دهیم.

روی خمیر پیتزا ابتدا مواد را ریخته و به یک میزان پهن می کنیم. سپس رویش آویشن پاشیده و در آخر پنیر پیتزا می پاشیم. سپس فر را از قبل گرم کرده و کاناپس قارچ را به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه ی فارنهایت در فر قرار داده تا بپزد و پنیر پیتزا آب شده و طلایی رنگ شود.


 مرغ خامه ای ایتالیایی

مواد لازم 

سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۴ عدد
روغن ۱ قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
فلفل یک چهارم قاشق چایخوری
سس ایتالیایی ۲ قاشق غذاخوری
سس پاستای آلفردو ۱ فنجان


طرز تهیه مرغ خامه ای ایتالیایی :
مرغ ها را روی یک تخته قرار داده و به آرامی آنها را با یک گوشتکوب یا وردنه بکوبید تا به ضخامت ۱٫۵ سانتیمتری برسد.

یک ماهیتابه گود برداشته و روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغ را داخل قابلمه ریخته و نمک و فلفل را روی آنها بپاشید. مرغ را برای دو دقیقه (برای هر طرف آن) سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

حالا در یک کاسه کوچک سس ایتالیایی و سس آلفردو را مخلوط کرده تا زمانی که یکدست شود.

سس را روی مرغ در ماهیتابه ریخته و اجازه دهید جوش بیاید. حرارت را کاهش داده و درب ظرف را بگذارید. ۸ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا به آرامی بجوشد تا زمانی که مرغ به خوبی بپزد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن