غذاهای محلی و سنتیغذای اصلی

طرز تهیه شامی پوک با گوشت مرغ

شامی پوک یکی از غذاهای خوشمزه شمالیه

مواد لازم برای تهیه شامی پوک با گوشت مرغ
لپه ۲ پیمانه

سینه و ران مرغ ۴۰۰ گرم

سیب زمینی درشت ۲عدد متوسط

زعفران غلیظ و دم کرده ۱قاشق غذاخوری

تخم مرغ ۲ یا ۳ عدد

پیاز خام رنده شده ۱عددمتوسط

نمک و فلفل. سیاه و زردچوبه به میزان لازم

پودر گشنیز وزیره ی سبزدر صورت دلخواه ۱ قاشق چایخوری

یا پودر کاری ۱ قاشق چایخوری

آب مرغ حدود ۱.۲ فنجان

آرد نخود ۲ قاشق غذاخوری

شامی پوک با گوشت مرغ


روش پخت 
برای تهیه شامی پوک با گوشت مرغ، ابتدا لپه ها را دو ساعت قبل با آب و یک قاشق مرباخوری نمک خیس کنید.

آب لپه را دور ریخته دوباره آب اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا لپه بپزد.

سپس در صافی ریخته و بگذارید سرد شود. مرغ را شسته و خرد کنید. پیاز را همراه مرغ و زردچوبه و فلفل کاملا تفت دهید.

آب اضافه کرده و زمان دهید تا بپزد. سیب زمینی را شسته بپزید. مرغ، لپه، سیب زمینی خنک شده را با چرخ گوشت چرخ کنید.

پیاز رنده شده و ادویه و آب مرغ و آرد نخود و پودر کاری و زعفران دم کرده را به مواد اضافه کرده مالش دهید.

دو عدد تخم مرغ را با مواد مخلوط کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

بعد از این مدت از یخچال خارج کنید و ورز بدین و اگر مواد سفت بود یک تخم مرغ به آن اضافه کنید.

از مواد به اندازه یک تخم مرغ برداشته و در دست گرد و مسطح کنید. وسط آن را یک سوراخ ایجاد کنید و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید.

شامی های آماده را در دیس چیده و به دلخواه تزئین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن