آشپزی ملل

طرز تهیه چند نوع استروگانوف

دستور پخت چند نوع بیف استروگانوف با مرغ و گوشت و بیف استروگانوف بدون خامه

چیکن_استروگانوف

مواد لازم

آرد :•: ۲ قاشق غذاخوری
قارچ خرد شده :•: ۱ پیمانه
سینه مرغ :•: ۱ عدد
شیر :•: ۱ لیوان
پیاز :•: ۱ عدد
روغن :•: به میزان لازم
خامه یا سس مایونز :•: ۳ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل و ادویه کاری :•: به میزان لازمآرد :•: ۲ قاشق غذاخوری
قارچ خرد شده :•: ۱ پیمانه
سینه مرغ :•: ۱ عدد
شیر :•: ۱ لیوان
پیاز :•: ۱ عدد
روغن :•: به میزان لازم
خامه یا سس مایونز :•: ۳ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل و ادویه کاری :•: به میزان لازم


مواد لازم

ابتدا پیاز را خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم ، سپس سینه مرغ را خرد می کنیم و به پیاز داغ اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم ، بعد از آن نمک ، فلفل ، ادویه کاری و قارچ را اضافه می کنیم.
در یک ظرف مناسب شیر را می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم ، آرد را در مقدار کمی آب سرد حل می کنیم و داخل شیر می ریزیم ، باید مرتب شیر را به هم بزنیم تا آرد داخلش گوله نشود.
در پایان کار شیر را با مواد مرغ ها مخلوط می کنیم و خامه یا سس سفید را اضافه می کنیم و سریعا ظرف مان از روی حرارت برمی داریم . چیکن استروگانف ما آماده سرو است.


بیف استروگانف

مواد لازم

گوشت ۳۰۰ گرم .

قارچ ۱۰۰ گرم .

خامه ۲۰۰ گرم .

چیپس خلالی مقدار لازم

پیاز ۲ عدد .

آرد ۱ قاشق غذاخوری .

شیر ۱/۲ لیوان .

نمک و فلفل سیاه مقدار لازم


طرز تهیه

:پیازهای خرد شده را با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود ، گوشت را به اندازه های کوچک و نازک خرد کنید و به پیاز اضافه کنید ، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس ۲ لیوان آب اضافه کنید و با حرارت ملایم بگذارید گوشت بپزد و آب آن کشیده شود.
بیف استروگانوف
پس از پخت گوشت ، قارچ های خرد شده را به گوشت اضافه کنید و با حرارت متوسط تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود سپس مخلوط شیر ، آرد ، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

در پایان پخت مواد را با خامه مخلوط کنید و در ظرف بکشید سپس با چیپس خلالی تزیین و سرو کنید ؛ بیف استروگانف را میتوانید همراه با اسپاگتی ، نان یا برنج سرو کنید ( در صورت تمایل بجای چیپس خلالی از سیب زمین سرخ شده استفاده کنید ).


بیف استراگانف فرانسوی:

مواد لازم 

گوشت گوساله ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
شیر ۱/۲ لیوان
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
قارچ نیم کیلو
آرد ۱ ق غذاخوری


طرز تهیه 

ابتدا گوشت را به صورت نوارهای باریک برش بزنید.
پیازها را به شکل خلالی خرد کرده و با مقداری روغن یا کره تفت دهید. (قطعا استفاده از کره، این غذا را لذیذتر و البته پرکالری‌تر می‌کند.)
وقتی پیازها به رنگ طلایی درآمدند، مقداری فلفل و زردچوبه به آن‌ها اضافه کرده و باهم تفت دهید.
گوشت‌های برش‌داده‌شده را به پیاز و ادویه‌جات اضافه کنید و تفت دهید.
سپس ۱ تا ۲ لیوان آب روی آن‌ها بریزید و شعله را کم کرده، درب تابه را ببندید و اجازه دهید گوشت پخته شود.
در این فاصله، قارچ‌ها را برش بزنید و با مقداری کره تفت دهید.
بعد از حدود ۱۵ دقیقه، به مواد نمک اضافه کرده و قارچ‌های تفت‌داده‌شده را به آن‌ها اضافه کنید.
در ظرفی دیگر با آرد، شیر و مقداری نمک و فلفل، سس سفید آماده کنید.
در نهایت، سس سفید را روی مواد ریخته و شعله را بسیار کم کنید تا طعم مواد باهم ترکیب شود.
می‌توانید قبل از سرو، مقداری خامه به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید. بیف استراگانف فرانسوی با خامه بسیار لذیذتر است.
بیف استراگانف را می‌توان با پاستا، برنج یا نان و همراه با چیپس خلالی یا سیب‌زمینی سرخ‌شده سرو کرد.


چیکن استراگانف خوشمزه مخصوص بدون خامه

چیکن استراگانف نوعی غذای روسی است که با گوشت مرغ تهیه شده و با سس مخصوص سرو می گردد. در این غذای خوشمزه از انواع سس می توان استفاده کرد، .

مواد لازم 

سینه مرغ ۴۰۰ گرم
قارچ ۴۰۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
سیر ۱ حبه
فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
ادویه کاری ۲ قاشق چایخوری
آرد ۱ قاشق غذاخوری سرپر
شیر ۱.۵ لیوان
سرکه ۲ قاشق غذاخوری
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
کره و روغن به میزان لازم
سیب زمینی بزرگ ۲ عدد


طرز تهیه 

پیاز را خلالی خرد کرده و در یک ماهیتابه با کمی روغن تفت دهید تا کاملا سبک شود.
سیر را رنده کرده و به پیاز اضافه کنید و در حد چند دقیقه با هم تفت دهید.
سینه مرغ را به قطعات ۴-۳ سانتیمتر خرد کرده، به پیاز اضافه کنید و با هم تفت دهید.
پس از اینکه رنگ مرغ تغییر کرد، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک و ادویه را به آن اضافه کرده و حدود ۱۰ دقیقه مرتب هم بزنید تا مرغ پخته شود.
قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کرده، کمی آبلیمو به آن بزنید تا رنگ آن تغییر نکند و در کره بر روی حرارت بالا تفت دهید تا آب آن کاملا کشیده شود.
قارچ تفت داده شده را به مخلوط مرغ، پیاز و سیر اضافه کرده، سپس آرد و سرکه را به آن افزوده و خوب تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
نمک غذا را میزان کرده، درب ماهیتابه را ببندید و حرارت را ملایم کنید تا سس غذا غلیظ شود.
وقتی سس به اندازه کافی غلیظ شد آن را از روی حرارت برداشته و در حالی که گرم است سس مایونز را به آن اضافه کنید.
غذا را در ظرف مخصوص بکشید و با سیب زمینی سرخ شده خلالی آن را تزیین کنید.
چیکن استراگانف را به صورت گرم و با نان یا پاستا نوش جان کنید.


چیکن استراگانف بدون خامه

مواد لازم 

سینه مرغ ۲ عدد
قارچ خرد شده ۱ پیمانه
پیاز متوسط ۱ عدد
کره ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
سیر ۱ حبه
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
آب مرغ ۱/۲ لیوان
کره ۵۰ گرم
شیر ۱ پیمانه
آرد سفید ۲ قاشق سوپخوری
پیاز رنده شده نرم ۱.۵ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه 

پیاز را به صورت خلالی خرد کنید.
سیر را خیلی ریز خرد کرده یا له کنید.
سینه مرغ را به قطعات ۳-۲ سانتیمتری خرد کرده و پیاز و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید.
آبلیمو، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و روی مرغ بریزید، سپس مرغ را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
در یک ماهیتابه کره را ذوب کرده و روغن زیتون را هم به آن اضافه کنید.
مخلوط مرغ، پیاز، سیر، آبلیمو و ادویه‌ها را به ماهیتابه اضافه کرده و تفت دهید تا مرغ کاملا بپزد.
قارچ‌ها را ورقه‌ای خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند و سپس به مرغ اضافه کنید.

طرز تهیه سس

کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود.
پیاز رنده شده نرم را به کره اضافه کرده و کمی تفت دهید.
آرد را اضافه کرده و به هم بزنید تا آرد هم کمی سرخ شده و بوی خامی آن گرفته شود.
حرارت را ملایم کرده و شیر را به تدریج اضافه کنید و مرتب به هم بزنید تا سس به جوش آید.
سپس یک لیوان آب مرغ بدون چربی، نمک و فلفل را به سس اضافه کرده و هم بزنید تا غلیظ شود.
سس آماده شده را روی مخلوط مرغ ریخته و با چیپس خلالی آن را تزیین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن