مواد لازم:
سبزی کارده: نیم کیلو
آرد گندم: ۱۰۰ گرم
برنج نیم دانه: ۳۰۰ گرم
دوغ ترش: یک لیتر
نمک و فلفل: به میزان لازم
آب: به میزان لازم
طرز تهیه آش کارده :
برای پخت آش کارده ابتدا کارده ها را پاک کرده، بعد از شستن می گذاریم تا یک شب در آب خیس بخورند. سپس سبزی ها را خرد نموده، آرد گندم، نمک و فلفل و دوغ را به آن اضافه کرده، خوب هم می زنیم و می گذاریم تا در یک جای گرم به مدت ۲۴ ساعت بماند و سپس به همراه یکی دو لیوان آب بر روی حرارت ملایم می گذاریم تا بجوشد و مرتبا هم می زنیم تا ته نگیرد.
بعد از اینکه سبزی ها پخته شد و آش کمی غلیظ گردید، برنج نیم دانه را اضافه کرده و بگذارید تا برنج نیز کاملا پخته و له گردد. سپس آش را سرو نمایید. می توانید در انتها از پیاز داغ و شنبلیله خشک شده نیز در آش استفاده نمایید. همچنین می توانید گوشت نیز در این غذای محلی استفاده کنید و بعد از پخته شدن گوشت ها آن ها را از آش درآورده ریش ریش نمایید و سپس به آش اضافه نمایید.