آش و سوپ

طرز تهیه آش یرتخلی ارومیه

آش یرتخلی یا تور شوله آش سنتی و محلی بسیارآسان خوشمزه ولذیذ

موادلازم

بلغور ۲۰۰ گرم

برنج ۷۵ گرم

نخود ۶۵ گرم

لوبیا سفید ۶۵ گرم

كلم‌برگ خرد كرده ۵۰۰ گرم

قرص عصاره‌ بره ۲ عدد

روغن مایع ۱۰۰ میلی‌لیتر

زردچوبه۱ قاشق چایخوری

پیازداغ ۱۰ قاشق سوپخوری

رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق سوپخوری

نعناداغ ۵ قاشق سوپخوری

نمك و فلفل به میزان لازم

آبغوره حدود ۶۰ میلی‌لیتر


طرز تهیه

ابتدا بلغور، برنج، نخود و لوبیا را جدا جدا بخیسانید و نخود و لوبیا را بپزید. آن‌گاه در قابلمه‌ مناسبی تا نیمه‌ آن، آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. سپس برنج و بلغور را در آب جوش بریزید و بپزید. حالا كلم و عصاره‌‌ بره را اضافه كنید. روغن را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید، زردچوبه، پیازداغ و رب گوجه‌فرنگی را در آن تفت دهید و درونش بریزید.

اكنون نخود، لوبیا، نیمی از نعناداغ، نمك، فلفل و آبغوره را هم به آن بیفزائید و ده دقیقه‌ دیگر، آن را بپزید. اینك آش را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با باقیمانده‌ نعناداغ، تزیین کنید. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید