غذاهای محلی و سنتی

طرز تهیه خورش سرگنجشکی جنوبی

خورشی خوشمزه سنتی که به راحتی درست میشه

مواد لازم برای خورش سرگنجشکی جنوبی
گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم
پیاز : ۱ عدد
تخم مرغ : ۱ عدد
آبلیمو : ۲ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی : ۵ عدد
رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری
دارچین.نمک.فلفل : به مقدار لازم


طرز تهیه خورش سرگنجشکی جنوبی : گوشت چرخ کرده ، تخم مرغ ، پیاز رنده شده آب گرفته ، کمی دارچین ، نمک و فلفل را باهم خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس کوفته هایی کوچک و یک اندازه درست کنید ، کوفته ها را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شوند.

گوجه فرنگی ها را ریز خرد کنید و همراه با آبلیمو ، رب گوجه فرنگی و ۱ لیوان آب به گوشت های تفت خورده اضافه کنید ( میتوانید رب را با آب مخلوط و سپس اضافه کنید ) ، با حرارت کم اجازه دهید خورش جا بیفتد سپس همراه با نان یا برنج سرو کنید.

نکته ها : در صورتی که مایه کوفته کمی شل است میتوانید ۱ قاشق غذاخوری آرد گندم یا آرد سوخاری به آن اضافه کنید ، در صورت تمایل میتوانید مقداری سیب زمینی خرد شده همزمان با اضافه کردن گوجه فرنگی به خورشت اضافه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید