مواد لازم:
گوشت بدون استخوان: ۵۰۰ گرم
لپه: ۱۵۰ گرم
روغن مایع: ۱۰۰ گرم
آلو خشک: ۲۰۰ گرم
پیاز : ۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی : یک قاشق چایخوری
لیمو عمانی : سه عدد
زردچوبه و دارچین: از هر کدام یک قاشق چایخوری
نمک، فلفل و روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده و سرخ می کنیم.
وقتی پیاز طلایی شد، گوشت را خرد کرده و داخل پیاز می ریزیم.
سپس رب گوجه فرنگی، زردچوبه، دارچین، نمک و فلفل را اضافه می کنیم.
آن گاه لپه را شسته و به بقیه مواد می افزاییم.
به اندازه سه لیوان آب در قابلمه می ریزیم تا خورش با شعله ملایم خوب بپزد.
پس از پختن، لیموعمانی را از پوست در آورده و در خورش می ریزیم.
سپس آلو را که از قبل با آب گرم خیس کرده بودیم، داخل خورش می ریزیم و به مدت ۳۰ دقیقه با آلو می جوشانیم تا خورش جا بیفتد و آماده شود.