سالاد

طرز تهیه سالاد سیب زمینی آلمانی بدون سس

سالدیبا طعم متفاوت وخوشمزه برای فصل تابستان

مواد لازم

سیب زمینی متوسط ۴ عدد
ژامبون ۴ ورق
آرد ۱ قاشق
شکر سفید ۲ قاشق
سرکه سفید ۱/۴ لیوان
پیازچه خرد شده نصف لیوان
آب ۱/۳ لیوان
نمک و فلفل به میزان دلخواه


طرز تهیه:

طرز تهیه: سیب زمینی ها را در یک قابلمه پر از آب جوش بجوشانید تا کاملا پخته شده اما له نشوند. سپس می توانید آنها را با پوست و یا بدون پوست با کارد خرد کنید.

ژامبون ها را نیز خرد کنید و درون یک تابه کمی سرخ کنید. سپس آنها را از درون تابه بردارید و در گوشه ای قرار دهید. در روغن باقی مانده آرد، شکر، آب و سرکه را بریزید و خوب هم بزنید تا مایع غلیظ شود.

 

سیب زمینی، ژامبون و پیازچه را به محتویات تابه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در مرحله نهایی به میزان دلخواه نمک، فلفل و یا هر نوع سبزی معطر روی مواد بریزید و سالاد را به صورت گرم یا سرد سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید