غذاهای محلی و سنتی

طرز تهیه كوكوی گردو وکوکوی شیرین

2 نوع کوکو خوشمزه وآسان یک شام ساده وسبک

کوکو گردو

مواد لازم
روغن به ميزان لازم آرد برنج ۴ قاشق سوپ خوری
گردو چرخ كرده ۸ قاشق سوپ خوری پر دارچين يك قاشق چاي خوري
وانيل ۱/۴ قاشق چای خوری پودر گل محمدی يك قاشق چای خوری
بيكينگ پودر يك قاشق چای خوری شكر يک پيمانه
آب ۱/۲ پيمانه


طرز تهيه:

در تابه کوچکی روغن ریخته بگذارید تا گرم شود تمام مواد کوکو را با هم مخلوط کرده در تابه بریزید و مانند کوکو دو طرف آن را بپزید بعد از پخت شیره را روی آن ریخته بگذارید تا مقدار کمی روی حرارت بماند تا شیره به خورد کوکو برود بعد کوکو را در ظرف مورد نظر قرار دهید و روی آن را تزیین کنید

طرز تهیه شربت:

شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر ذوب شود و شربت به جوش آید


کوکو شیرین قزوین

سیب زمینی متوسط ۵عدد

تخم مرغ کامل ۵عدد

پودر هل ۱قاشق چایخوری

زعفران دمکرده ۱قاشق سوپخوری

ماست ۳قاشق غذاخوری

روغن مایع ۳قاشق غذاخوری

آرد ۱قاشق غذاخوری سرصاف

شکر ۱قاشق غذاخوری

مواد لازم برای شهد کوکو:

شکر ۲لیوان

آب ۱لیوان

گلاب ۲قاشق غذاخوری

زعفران دمکرده ۱قاشق چایخوری


طرز تهیه:

*سیب زمینی ها رو میپزیم و بعد از خنک شدن رنده میکنیم(با رنده ریز)*

*تخم مرغ ها رو با زعفرون دمکرده مخلوط میکنیم بعد به سیب زمینی اضافه میکنیم.
.ماست ،پودر هل ،روغن مایع و شکر رو به مخلوطمون اضافه میکنیم.

*در نهایت آرد رو اضافه و خوب با هم مخلوط میکنیم.

*قالب مستطیل شکلی رو با کمی روغن مایع چرب و آردپاشی میکنیم.حالا مخلوط سیب زمینی رو در قالب میریزیم و صاف میکنیم بعد در طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار میدیم تا زمانیکه رویه کوکو طلایی بشه.

*بعد از فر خارج میکنیم و برشهای لوزی به کوکو میزنیم و از شربت خنک شده روی کوکو میریزیم بعد در قالب رو میذاریم تا ۲ساعت بمونه و شربت خوب به خورد کوکوها بره.(برای درست کردن شهد کوکو آب شکر زعفرون دمکرده رو با هم مخلوط میکنیم بعد روی حرارت ملایم قرار میدیم تا ۵دقیقه بجوشه و در آخر گلاب رو اضافه و از روی حرارت برمیداریم تا خوب خنک بشه.)*

*بعد از این مدت از قالب جدا میکنیم و در ظرف مورد نظرمون میچینیم.

نکته

این کوکو رو در ماهی تابه هم میتونین درست کنید مقداری روغن در ماهی تابه بریزین تا خوب داغ بشه بعد از روی حرارت بردارین مایه کوکو رو داخل ماهی تابه بریزین و صاف کنید ،بعد دوباره بذارین روی حرارت کم تا زیر کوکو طلایی بشه و بعد برگردونین تا طرف دیگرش هم سرخ بشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید