دستور غذایی کاربران

طرز تهیه پاستا پنه با قارچ و سس آلفردو ارسالی کاربران

دستور پخت پاستا پنه + سس مخصوص با مرغ غذایی خوشمزه با طعم خاص

مواد لازم

پاستا پنه ۱ بسته
فیله مرغ ۵۰۰ گرم
پنیر پارمزان ۱ بسته
شیر ا لیوان
خامه ۲۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
قارچ ۶ عدد
سیر ۳ حبه
نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم


طرز تهیه 

ابتدا قارچ ها را شسته و حلقه حلقه کنید و سپس در روغن کم با حرارت بالا تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود و از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

در همان تابه می توانید فیله های مرغ را هم با حرارت بالا در روغن تفت دهید. و از ظرف خارج کنید.

سیر را با پشت کارد له کرده و در همان تابه بریزید و کمی تفت دهید تا بوی سیر بلند شود. و از روی حرارت بردارید.

در این لحظه تا سیر داغ است شیر و خامه را به سیر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

بعد از مخلوط کردن سیر و شیرو خامه، پنیر پارمزان را به سس آماده که آلفردو نام دارد بریزید و هم بزنید.

در آخر هم قارچ و فیله های مرغ را که آماده کرده بودید به سس آلفردو نیز اضافه کنید.

پاستا را در یک قابلمه در حال جوش بریزید و به مدت ۱۵ – ۲۰ دقیقه زمان دهید تا پاستا پنه نیز پخته شود. در آخر پاستا را آبکش کرده و سعی کنید آب پاستا را دور نریزید و در تهیه سوپ و آش می توانید از آن استفاده کنید.

حالا نوبت آن است که پاستا پنه را در ظرف مورد نظر بریزید و از سس آلفردو بر روی پنه ها بریزید و به همراه برگ جعفری و همینطور گوجه گیلاسی تزئین نمائید. و نوش جان فرمائید.

نکته
به هیچ عنوان در سس آلفردو آرد نزنید زیرا بعد از خنک شدن سفت می شود.
پنه آلفردو را می توانید بدون مرغ هم تهیه بفرمائید.
میتوانید میزان سیر را کم کنید.
برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ ها می توانید از آبلیمو اضافه کنید.
اگر به بوی مرغ حساس هستید میتوانید مرغ را با رزماری و ادویه های دیگر و یا حتی زعفران نیز مزه دار کنید.
همچنین ببینید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید