مواد لازم
برنج دانه بلند (شسته شده) ۳ پیمانه
قارچ دکمه ای (خلالی خردشده) ۵ عدد
روغن مایع به مقدار لازم
بادام (بدون پوست) ۱۶۰ گرم
روغن بادام زمینی ۳ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ (همزده شده) ۳ عدد
زنجبیل تازه (رنده شده) ۱ قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز، پودر سیر و پاپریکا (پودرشده) جمعاً ۴/۱ قاشق چای خوری
فلفل دلمه ای قرمز (خلالی خردشده) ۱ عدد
توفو* (سرخ و خردشده) ۱۹۰ گرم
کاهو (خلالی نازک خردشده) ۳۰۰ گرم
روغن کنجد ۱ قاشق چای خوری
سویاسس ۱ قاشق سوپ خوری
* توفو، نوعی پنیر است که از انعقاد شیر سویا به دست می آید.
طرز تهیه
۱. برنج دانه بلند شسته شده را در قابلمه ای حاوی ۳۰۰ میلی لیتر آبِ جوش ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آبِ آن کاملاً کشیده شود، سپس روی آن را با کاغذ آلومینیومی بپوشانید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بماند تا کاملاً بپزد. پس از پخت، برنج را به آرامی با قاشق چوبی هم بزنید تا دانه های برنج از یکدیگر جدا شود، سپس آن را به مدت ۳۰ دقیقه، در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود؛
۲. قارچ را در تابه ای حاوی روغنِ داغ تفت دهید تا آبِ آن کاملاً کشیده شود؛
۳. بادام را در وُک یا تابه ای گود حاوی نیمی از روغن بادام زمینی ریخته و تفت دهید تا قهوه ای رنگ شود، سپس آن را از تابه خارج کنید. تخم مرغ را در وُک ریخته و آن را به صورت دَوَرانی بچرخانید تا تخم مرغ به طور یکنواخت پخش شده و خود را بگیرد، سپس آن را از تابه خارج کرده و به مدت ۱۰ دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا سرد شود. پس از سردشدن، آن را به قطعات دو سانتی متری برش دهید؛
۴. بقیه روغن بادام زمینی را در وُک بریزید تا گرم شود، سپس زنجبیل، فلفل قرمز، پودر سیر و پاپریکا را به آن افزوده و تفت دهید. برنج خنک شده را به همراه قارچ، بادام، تخم مرغ، فلفل دلمه ای، توفو، کاهو، روغن کنجد و سویاسس به وُک افزوده، تفت دهید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند و کاهو نرم شود. برنج سرخ شده گیاهی را در ظرف موردنظر ریخته و سرو کنید.
جایگزین
در صورت عدم دسترسی به روغن بادام زمینی، می توانید از روغن مایع، روغن کنجد یا روغن زیتون (مخصوص سرخ کردن) استفاده کنید.