آشپزی ملل

طرز تهیه خوراک کلم و گوشت قرمز ایتالیایی؛

خوراکی خوشمزه مغذی ومتفاوت

مواد لازم

کلم برگ سفید: نصف یک عدد
پیاز: دو عدد
سیر: دو حبه
هویج حلقه شده: دو فنجان
گوشت قرمز چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی: دو ق.غ
رب انار: یک ق.غ
آب انار: یک لیوان
پنیر موزارلای رنده شده: یک و نیم فنجان
نمک: به مقدار لازم
پودر گل میخک و آویشن: مجموع یک ق. چ
روغن مخصوص سرخ کردن: دو ق. غ


طرز تهیه:

داخل قابلمه کوچکی آب بریزید و بگذارید بجوشد.
در این فاصله، هویج ها را پوست کنده، بشویید و به شکل حلقه ای خرد کنید.
بعد از این که آب جوشید، هویج ها را داخل قابلمه بریزید و کمی نمک اضافه کنید.
به گوشت چرخ کرده، کمی نمک زده و آن را داخل قابلمه بگذارید.
حرارت را کم کنید تا گوشت آرام آرام آب انداخته و بپزد.
کلم را نصف کرده و بعد نصفی را که به آن نیاز دارید، خیس کنید. بعد از سه دقیقه آن را بشویید. بگذارید آب آن برود.
در این فاصله پیازها و سیرها را پوست بکنید. سپس بشویید و پیاز را به شکل خلال خرد کنید. سیرها را خیلی کوچک ریز کنید.
بعد از این مرحله، دوباره سراغ کلم بروید و آن را باریک خرد کنید.
روغن را داخل ماهیتابه بریزید. پیاز را اضافه کنید. کمی که تفت دادید، سیر را هم اضافه کنید. بعد از چند دقیقه کلم های خردشده را اضافه کنید و تفت بدهید تا خامی کلم از بین برود.
نوبت به اضافه کردن ادویه رسیده است. ادویه ها شامل پودر گل میخک و آویشن را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه با مواد تفت بدهید. زیر شعله را خاموش کرده و مواد را از ماهیتابه درآورید.
اگر در این فاصله آب گوشت تمام شده بود، کلم و پیاز و سیر را که آماده کردید به آن اضافه کنید.
آب انار را بگیرید و رب انار و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. هم بزنید تا رب ها داخل آب انار حل شوند.
بعد از آن محلول را به گوشت و کلم و پیاز اضافه کنید. هویج های پخته شده را هم اضافه کرده و زیر شعله را کم کنید تا غذا بجوشد و جا بیفتد.
۱۰ دقیقه مانده به سرو غذا، پنیر را داخل آن بریزید. هم بزنید تا پنیر آب شود.
سپس غذا را داخل ظرف مناسب سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید