موادلازم
بلغور ۲۰۰ گرم
برنج ۷۵ گرم
نخود ۶۵ گرم
لوبیا سفید ۶۵ گرم
كلمبرگ خرد كرده ۵۰۰ گرم
قرص عصاره بره ۲ عدد
روغن مایع ۱۰۰ میلیلیتر
زردچوبه۱ قاشق چایخوری
پیازداغ ۱۰ قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی ۱ قاشق سوپخوری
نعناداغ ۵ قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
آبغوره حدود ۶۰ میلیلیتر
طرز تهیه
ابتدا بلغور، برنج، نخود و لوبیا را جدا جدا بخیسانید و نخود و لوبیا را بپزید. آنگاه در قابلمه مناسبی تا نیمه آن، آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. سپس برنج و بلغور را در آب جوش بریزید و بپزید. حالا كلم و عصاره بره را اضافه كنید. روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید، زردچوبه، پیازداغ و رب گوجهفرنگی را در آن تفت دهید و درونش بریزید.
اكنون نخود، لوبیا، نیمی از نعناداغ، نمك، فلفل و آبغوره را هم به آن بیفزائید و ده دقیقه دیگر، آن را بپزید. اینك آش را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با باقیمانده نعناداغ، تزیین کنید. نوش جان