Uncategorized

طرز تهیه کیک یزدی ارسالی از کاربران

کیک یزدی خانگی با ماست بسیار آسان و خوشمزه در فر

مواد لازم:

آرد ۳ لیوان

تخم مرغ ۳ عدد

ماست ۱ لیوان

شکر ۱ لیوان

روغن مایع نصف پیمانه

بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری

پودر هل ۱ قاشق مربا خوری

گلاب ۳ قاشق غذا خوری


طرز تهیه

ابتدا باید تخم مرغ و شکر را در یک کاسه بریزید و با همزن برقی در حدود ۵ دقیقه مخلوط کنید تا رنگ شان تا کرمی  شود و بافت کشدار شود

به مخلوط تخم مرغ و شکر خود روغن را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

پودر هل، گلاب را نیز به مدت یک دقیقه در داخل ظرف ریخته و مخلوط کنید.

دمای فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا به خوبی گرم شود.

آرد و بکینگ پودر را الک کنید تا هوای بین آن ها گرفته شود

آرد و بکینگ پودر را به مواد داخل کاسه به آرامی اضافه کنید و همزمان  ماست را مخلوط نمایید تا مایه کیک شما یکدست شود.

حال ظرف های کوچک مخصوص کیک یزدی را درون قالب مافین قرار دهید و مایع را درون کپسول ها بریزید. وقتی مایع را توی کپسول ریختید روی مایع را من کمی کشمش و فندق خورد شد ریختم (شما اگر دوست دارید در پایین پخت کیک روی کیک ها باکنجد یا پودر قند یا پودر پسته تزیین کرد.)

کیک های یزدی زیاد پف می کنند، بهتر است قالب ها را تا نیمه پر کنید.

در مرحله بعد قالب مافین را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت بپزد.

قالب را بعد از این زمان از فر خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شود و بعد تزیین کنید نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید