مواد لازم برای سالاد الویه دریایی
میگو آب پز :۳۰۰ گرم
فیله ماهی شیرمتوسط :یک عدد
سیب زمینی :۷۵۰ گرم
خیار شور :۲۰۰ گرم
نخود سبز :یک قوطی
تخم مرغ آب پزشده سفت :۴ عدد
هویج آب پز :۲ عدد
پیاز متوسط :یک عدد
خامه :نصف فنجان
سس مایونز :۲ فنجان
سرکه یا آبلیمو :۴ قاشق سوپخوری
روغن زیتون :۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل :به قدر دلخواه
طرز تهیه سالاد الویه دریایی
فیله ماهی و میگو را با پیاز، هویج، ۲ قاشق آبلیمو، کمی نمک و یک لیوان آب بگذارید که پخته شود و آب آن کاملاً کشیده شود.
سیب زمینی را بعد از آب پز شدن پوست بگیرید، خیلی ریز خرد کنید.
استخوان های ماهی را جدا کنید و گوشت آن را خرد کنید.
هویج و خیار شور را خرد و با کلیه مواد خرد شده مخلوط کنید و در ظرف بزرگی بریزید.
تخم مرغ را بعد از خردکردن با بقیه آبلیمو، روغن زیتون، خامه، نصف مقدار سس مایونز، کمی نمک و فلفل خوب مخلوط کنید.
در یک ظرف مناسب مواد سالاد الویه را بریزید و آن را به شکل دلخواه درست کنید.
بقیه سس مایونز را با کاردک بر سطح سالاد بکشید و با خیار شور، گوجه فرنگی گل شده، جعفری، تعدادی زیتون و نخود فرنگی روی آن را تزئین کنید.