گورمند مراکشی
مواد لازم:
۲ قاشق دارچین پودر شده
نصف قاشق زیره سبز
۱ قاشق غذاخوری زردچوبه
نصف قاشق فلفل قرمز
نصف قاشق نمک
۴ عدد سینه مرغ بدون استخوان
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون بی بو
۲ عدد سیب سبز متوسط
نصف فنجان خرما بدون هسته
طرز تهیه
تمام پودر و ادویه ها رو با هم مخلوط کنین به غیر از یک قاشق از دارچین که تو مرحله آخر استفاده میشه (یعنی ما از ۲ قاشق دارچین یکیش رو استفاده میکینم)و تو یه کیسه فریزر بریزین و مرغ رو هم بهش اضافه کنین دش و محکم ببندین و دو ساعت بگذارین همونطور بمونه تا مارینه بشه البته اگه ۲۴ ساعت تو یخچال به همین شکل بمونه که دیگه چه بهتر..
یادتون باشه که مرغ رو به تکه های کوچیک تقسیم کنین .. روغن زیتون رو بریزید تو ماهیتابه و حالا تکه های مرغ رو توش سرخ کنین بهتره حرارت ملایم باشه چرا چون روغن زیتون خاصیتش رو از دست میده اگه حرارت بالا باشه.
تو این فاصله سیب و خرما رو خرد کنین ….چاپ چاپ چاپ … مرتب و یه اندازه..اگه بتونین از این خرما کم شیرین ها پیدا کنین بهتره…
راستی میتونین تو این غذا سیب زمینی هم اضافه کنیداگر دوست دارید
حالا خرما و سیب ها رو با هم مخلوط کنن و تفت بدین
همه مواد رو با هم مخلوط کنین وبعد یه قاشق از دارچین هم بهش اضافه کنین
خوراک زیتون مراکشی
مواد لازم
زیره یک قاشق چایخوری
پودر زنجفیل یک قاشق چایخوری
زردچوبه یک قاشق چایخوری
دارچین نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری
ران مرغ ۸ تکه
پیاز خرد کرده یک عدد درشت
سیر له کرده ۳ حبه
روغن ۳ قاشق سوپخوری
زیتون حلقهای خرد کرده یک پیمانه
کشمش پلوئی یک دوم پیمانه
آب ۱۲۵ میلیلیتر
آبلیموی ترش ۲ عدد
طرز تهیه
ادویهها را مخلوط کنید. آنگاه رانهای مرغ را با آن مزهدار کنید، و یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
سپس پیاز و سیر را در روغن تفت دهید. حالا مرغ را به آن بیفزائید و با حرارت ملایم تفت دهید.
اینک زیتون، کشمش و آب را به مرغ اضافه کنید و اجازه دهید مرغ بپزد، در اواخر پخت آبلیمو را افزوده و خوراک را در ظرف مناسبی بکشید.