مواد لازم
آب مرغ: ۲ لیوان دستهدار فرانسوی
کره: ۱ قاشق غذاخوری
آرد: ۲ قاشق غذا وری
سیب زمینی: ۵ عدد
پنیر چدار یا موزارلا: ۴۰۰ گرم
روغن سرخ کردنی: به میزان لازم
طرز تهیه
ابتداکره را در یک ظرف مناسب بریزید و روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید. تا حدی که کره فقط ذوب شود. آرد را کمکم به آن اضافه کنید و هر بار به هم بزنید تا گلوله نشود. آب مرغ یا سس گریوی را به آرامی اضافه کنید و خوب به هم بزنید. اجازه دهید مواد به مدت ۱۰ دقیقه بجوشند تا به یکسوم حجم اولیه برسد و غلیظ شود. سس را بردارید و اجازه دهید حرارت خود را از دست بدهد.
سیب زمینیها را پوست بکنید و خلالی خرد کنید. آنها را بشویید و خشک کنید. سیب زمینی ها را در روغن سرخ کنید تا حدی که پفکی و تر شود. میتوانید از فر هم استفاده کنید. سیب زمینیها را در ظرف سرو بریزید و روی آنها را پنیر بپاشید و سس را روی آن بریزید.
نکته
میتوانید از سبزیجات معطر ساطوری شده و تازه هم برای روی پوتی استفاده کنید. در طرز تهیه معمولا چیکن پوتین از کلم خرد شده و پیازچه هم استفاده میشود. سبزیجات جزو مواد اصلی پوتین نیستند و به عنوان تنوع استفاده میشوند یا اینکه میتوانید روی سس را پودر آویشن بپاشید.
پوتین در مدلهای متنوع جدید میتوانیددرست کنید چیکن پوتین را با مرغهای رشته رشته شده و انواع دیگر پوتین با بیکن و گوشت دودی هم تهیه کرد.با سس و پنیر
.